V&B MEMENTO 2.0 SERVANT 60 CM U/ARMATURHULL, STONE WHITE CERAMICPLUS U/OVERLØP

EAN4051202792169
Varekode030639
TitanCeram - ekstra tynne kanterCeramic Plus - for en lettholdt overflateFor møbel, benkeplate og veggmontering
kr 5 739
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
Est. på lager 29.09.21
V&B MEMENTO 2.0 SERVANT 60 CM U/ARMATURHULL, STONE WHITE CERAMICPLUS U/OVERLØP
p030639
v030639

Detaljer

TitanCeram - ekstra tynne kanterCeramic Plus - for en lettholdt overflateFor møbel, benkeplate og veggmonteringJevn og polert underside42 cm dybde

Teknisk beskrivelse

Materiale: TitanCeram & C+Farge: Stone whiteBredde: 60 cmDybde: 42 cmHøyde: 13,5 cmOverløp: NeiAvløp: 1 1/4" (bunnventil kjøpes separat)

Memento 2.0 er en matt hvit servant beregnet for montering på møbel, benkeplate eller på veggen. Servanten kommer uten hull til blandebatteri og er tiltenkt bruk sammen med vegghengt servantarmatur. Servanten er utført i Villeroy & Bochs TitanCeram-porselen som tillater ekstra tynne servantvegger som fortsatt er både solide og lettstelte. Servanten er glasert på alle sider med unntak av baksiden. Undersiden er i tillegg polert helt jevn.

Med i pakken får du også monteringssett for veggmontering. Servanten kommer uten overløp og leveres uten bunnventil. Ved bruk av vegghengt blandebatteri anbefales et fremspring på min. 205 mm.


Memento 2.0 – Rom for karakter
Memento 2.0 benytter seg av et klassisk design i samspill med vår moderne tid. Serien er laget av det keramiske TitanCeram-materialet og kjennetegnes av sine presise former og tynne vegger. Et estetisk og enkelt design for et moderne bad. Lett og enkelt design med tynne servantvegger takket være det keramiske Titan Ceram-materialet

I tillegg til de klassiske fargene White Alpin, Star White og Glossy Black, er serien også tilgjengelig med den elegante og matte Titan Glaze-overflatefinishen i farger som Stone White, Ebony og Graphite


Porselen fra ekte håndverkere
TitanCeram fra Villeroy & Boch er en komponent laget av naturlige materialer som forblir ekstra motstandsdyktig og stabil selv med de tynneste kantene. Dette bringer unike og delikate former inn i ditt baderomdesign og åpner for ekstremt tynne vegger og presise kanter av solide materialer for langvarig glede.


Ceramic Plus – Mindre rengjøring og mer tid til å nyte livet
Den smussavvisende Ceramic Plus-overflaten fra Villeroy & Boch sparer deg for tid og krefter brukt på rengjøring. Porselenoverflaten avviser ganske enkelt vann slik at skitt og kalk ikke samles opp. Ceramic Plus sørger for perfekt hygiene og bidrar til et lavere forbruk av rengjøringsprodukter. Ceramicplus er med andre ord bra for deg, lommeboka og miljøet!


Tekniske detaljer:

  • Materiale: TitanCeram & C+
  • Farge: Stone white
  • Bredde: 60 cm
  • Dybde: 42 cm
  • Høyde: 13,5 cm
  • Overløp: Nei
  • Avløp: 1 1/4" (bunnventil kjøpes separat)
Leverandørens varenummer4A226FRW
Vekt (i kg)18.8
Volum94.939

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG