Kan disse være av interesse?

Ikke flatpakket
1/6

LIND BELLEVUE 80 BADEROMSMØBEL I HVIT M/ENKEL SERVANT

EAN7072742001617
Varekode020356
5 års garantiFølger med speilSkuffer med soft close

Lind Bellevue er en minimalistisk møbelserie, som passer godt inn i de fleste baderom. Dette baderomsmøbelet har rette linjer, og en foliert overflate som gjør rengjøringen enklere, og bevarer møbelets slitestyrke.

4 499

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 01.01.24

Klikk & Hent

Finnes i 13 butikker
LIND BELLEVUE 80 BADEROMSMØBEL I HVIT M/ENKEL SERVANT
p020356
v020356

Detaljer

Lind Bellevue er en minimalistisk møbelserie, som passer godt inn i de fleste baderom. Dette baderomsmøbelet har rette linjer, og en foliert overflate som gjør rengjøringen enklere, og bevarer møbelets slitestyrke.

Baderomsmøbelet kommer ferdig montert, med en servant i porselen med overløp. Skuffene på møbelet har en soft close-funksjon som sørger for myk lukking og forlenget levetid.

Det fås i flere størrelser, og det finnes også høyskap i samme serie. Vi anbefaler å impregnere servanten før bruk, med Lind Nøytral impregnering, for å ytterligere øke levetiden.

Alt treverk brukt i Lind baderomsmøbler er FSC®-sertifisert. FSC sikrer at skogen utnyttes på en ansvarlig måte. I tillegg stiller de krav til arbeidstakers rettigheter.

Servantbatteri kjøpes separat.

For mer informasjon om vedlikehold og montering, se FDV-dokument og monteringsveiledning.

Spesifikasjoner

 • Farge: hvit høyglans
 • Ferdigmontert
 • Soft close
 • Speil følger med
 • Servant med overløp
 • FSC®-sertifisert treverk
 • 5 års garanti på Lind baderomsmøbler
 • Alle reservedeler lagerføres i inntil 5 år etter endt produksjon

Tekniske spesifikasjoner

 • Materiale: foliert MDF og porselen
 • Mål, møbel (B x H x D): 78 x 55 x 44,5 cm
 • Mål, speil (B x H x D): 78 x 78 x 0,5 cm
Leverandørens varenummerY592-080W-FSC
Vekt pr. stk / m2 (i kg)58.5
Volum310 (dm3 per salgsforpakning)
Antall pr. pall2
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

FSC®

Alle Lind baderomsmøbler består av FSC®-sertifisert treverk. FSC® sikrer at skogen utnyttes på en ansvarlig måte. I tillegg stiller de krav til arbeidstakers rettigheter slik at det ikke foregår barnearbeid, tvangsarbeid og forskjellsbehandling, samtidig som de sikrer retten til foreningsfrihet og retten til kollektiv forhandling. Dette er med på å skape en bedre fremtid for mennesker og dyr. Når du kjøper et FSC®-sertifisert møbel bidrar vi sammen til et mer bærekraftig miljø, og bedre arbeidsforhold.

PreFabricated

For at veien fra butikken til din vegg skal være mest mulig effektiv, kommer dette Lind-møbelet ferdig montert. Dette, kombinert med QuickMount-systemet, gjør at du enkelt kan ta det i bruk.

SoftClose

SoftClose-funksjonen på våre Lind-møbler sørger for en myk og smidig lukking av skuffene. SoftClose forlenger ikke bare levetiden på skinner og skuffer, den minimerer også risikoen for at barnas fingre kommer i klem.

Anbefalt til deg