Kan disse være av interesse?

1/5

PAX BADEROMSVIFTE CALIMA HVIT M/APPSTYRING

EAN7391477155014
Varekode023050
Lys- og fuktighetssensorMulighet til app-styringFor både 230V og 12V

2 479

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 08.02.23

Klikk & Hent

Finnes i 20 butikker
PAX BADEROMSVIFTE CALIMA HVIT M/APPSTYRING
p023050
v023050

Detaljer


Pax Calima monteres i kanaler med eller uten naturlig selvtrekk. Den klarer veggtykkelser på 60-320mm. Viften leveres fra fabrikk ferdig innstilt for kontinuerlig drift på lav hastighet (ca 30m³/h) og med innebygget lys- og fuktighetssensor. Dette gir en sunn luftsirkulering og et bedre inneklima i hele huset. Ved lysforandring, som når en lampe tennes eller ved skyggeforandringer når noen beveger seg på rommet, øker luftstrømmen til ca. 60m³/h. Om luftfuktigheten øker raskt som f.eks. ved dusjing går viften opp til et maks luftstrøm på ca. 95m³/h. Når fukten er borte går den tilbake til en luftstrøm på ca. 30m³/h. Om andre innstillinger eller funksjoner ønskes krever det en nedlastning av Pax appen som kan hentes fra Apple Store og Google Play


Viften er enkel å montere og samtidig lett å rengjøre. Calima kan monteres i valgfri posisjon, dvs. både i taket og på veggen mot egen separat kanal, med eller uten naturlig selvtrekk. Den kan til og med monteres utenpåliggende, helt uten innstikk i kanal. Viften har egen 12V inngang for bruk i for eksempel båt eller campingvogn.


Pax Calima kan styres fra mobiltelefon via Pax app. Når du laster ned appen og bruker den unike koden som står på baksiden av bruksanvisningen til din vifte, låser du opp baderomsviften din og får tilgang til en hel rekke med ulike funksjoner og innstillingsmuligheter.


Spesifikasjoner:

  • Diameter: 100/140 mm
  • Kanal Ø: 100-140 mm
  • Mål (mm): 172 x 210 x 90
  • Effekt: Maks 4W
  • Separat 12V input
  • Spenning: 230V
  • IP-grad: IP44
  • Luftsirkulasjon: 30-110m³/h
  • Lydnivå: 20 dB(A) 3m
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer4910503
Vekt (i kg)0.61
Volum0.37 (dm3 per salgsforpakning)
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg