Kan disse være av interesse?

1/2

GROHE START SERVANTBATTERI HØY MODELL

EAN4005176326028
Varekode025489
kr 1 399
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
Est. på lager 02.02.22
Usikker leveringstid på nett!
GROHE START SERVANTBATTERI HØY MODELL
p025489
v025489

Detaljer

GROHE Start servantkran – flott utseende kombinert med komfort gjør dette til et godt valg på baderommet

GROHE Start servantkran handler om komfort på baderommet, men et rent og moderne utseende og vannbesparende funksjoner er også inkludert. Den høye tuten gir god plass mellom servant og kran slik at du enkelt kan vaske håret. Den har også oppløft og avløpsgarnityr som betjenes med en praktisk, integrert hendel, samt GROHE SilkMove-teknologi som garanterer problemfri betjening i kranens levetid. Miljøbevisst? GROHE EcoJoy-funksjonen lar deg redusere vannforbruket med inntil 50 % uten å gå på kompromiss med nytelsen. Den skinnende blanke GROHE Starlight-finishen i rustfritt stål er ripesikker og beholder utseendet i mange år. Easy Installation System gjør det enkelt å montere kranen.

Dine produktfordeler:

  Vann- og avløpsinstallasjoner må installeres av rørlegger.
  Leverandørens varenummer23554001
  Vekt (i kg)2.095
  Volum (i dm3)7.849

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  100% fornøyd eller pengene tilbake

  Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

  EcoJoy®

  Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

  QuickFix®

  GROHE QuickFix® reduserer installasjonstiden med inntil 50 % – raskere, enklere og problemfritt.

  SilkMove®

  Den jevneste håndteringen for problemfri presisjon og ultimat komfort – gjennom et helt liv.

  StarLight®

  Slitesterke overflater, fra elegant matt til diamantblank.

  EcoJoy®

  Alle GROHE EcoJoy®-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

  QuickFix®

  Vi vil gjøre livet enklere. Hos GROHE mener vi at våre teknologiske løsninger skal kunne installeres raskt og problemfritt. Derfor har vi utviklet GROHE QuickFix®. Vi har lyttet til vårt team av lojale installatører, og vi har undersøkt kundenes behov for å lage et system som er bedre for alle. GROHEs QuickFix® presisjon er et nyttig tilskudd til alle våre produktkategorier.

  ANBEFALT TIL DEG