1/2

GROHE POWER+SOUL 160 DUSJSETT M/60 CM DUSJSTANG

EAN4005176912948
Varekode025092
SpeedClean – antikalkdyser for pålitelig funksjonalitetRegnstråle: mykt sommerregn mot hudenOne-Click dusjing – nå kan du enkelt bytte mellom strålemønstre
kr 1 699
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
Est. på lager 27.05.21
GROHE POWER+SOUL 160 DUSJSETT M/60 CM DUSJSTANG
p025092
v025092

Detaljer

SpeedClean – antikalkdyser for pålitelig funksjonalitetRegnstråle: mykt sommerregn mot hudenOne-Click dusjing – nå kan du enkelt bytte mellom strålemønstre
GROHE Power&Soul dusjsett med 160 mm hånddusjhode og 600 mm stang – vannbesparende luksus og moderne design

Med det stilrene og allsidige GROHE Power&Soul hånddusjsettet får du premiumytelse du kan stole på. For å sikre problemfri installasjon leveres QuickFix-systemet med veggfester som kan justeres på den 600 mm lange dusjstangen slik at du kan bruke eksisterende hull. Det gir kortere installasjonstid og mindre fare for at flisene blir skadet. Dette settet har en 160mm hånddusj med fire strålemønster som kan velges ved hjelp av vårt ett-klikksystem. Velg strålen som passer best – Rain som er like beroligende som varmt sommerregn, den myke og forsiktige strålen GROHE Rain O², massasjestrålen Bokoma Spray eller den kraftige strålen Jet. GROHE DreamSpray sørger for balansert vannmengde fra hver dyse for en luksuriøs opplevelse. Den ripesikre GROHE Starlight kromfinishen er veldig enkel å rengjøre, og den er beskyttet av vår Inner Water Guide, som sørger for at den beholder glansen i mange år. Power&Soul – den raske og enkle veien til stil og luksus på baderommet.

Dine produktfordeler:

 • SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet
 • Regnstråle – som mykt sommerregn mot huden
 • One-Click dusjing – nå kan du enkelt bytte mellom, eller kombinere strålemønstre
 • Med GROHE QuickFix® Plus er det enkelt å installere dusjstangen
 • Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide
 • Bokoma-stråle for en avslappende massasje
 • TwistFree – sørger for at dusjslangen ikke krøller seg
 • GROHE DreamSpray® for en luksuriøs dusjopplevelse
 • GROHE EcoJoy® – godt for miljøet og for lommeboken
 • Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget
 • Jetstråle – oppfriskende massasje og effektiv rengjøring
 • GROHE Rain O2-stråle – fantastisk myk og beroligende
Vann- og avløpsinstallasjoner må installeres av rørlegger.
Leverandørens varenummer27748000
Vekt (i kg)2.08
Volum11.388

Omtaler

100% fornøyd eller pengene tilbake

Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

CoolTouch®

Med 100 % GROHE CoolTouch® vil du aldri mer brenne deg på varme overflater

DreamSpray®

Innovative kvalitetsdusjer for luksuriøs revitalisering og velvære.

EcoJoy®

Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

QuickFix®

GROHE QuickFix® reduserer installasjonstiden med inntil 50 % – raskere, enklere og problemfritt.

SpeedClean

SpeedClean-teknologi – enkel, rask og ren

StarLight®

Slitesterke overflater, fra elegant matt til diamantblank.

CoolTouch®

GROHE CoolTouch®-teknologien sørger for at utsiden aldri blir varmere enn dusjtemperaturen. Siden vi har utformet termostatene med en innovativ kjølekanal, har vi laget en barrière mellom det varme vannet og kromoverflaten. Den sørger for at overflaten aldri blir så varm at du ikke kan berøre den. Denne sikkerhetsforanstaltningen er spesielt nyttig for barn som ikke alltid klarer å bestemme om det de berører er farlig varmt.

DreamSpray®

GROHEs DreamSpray®-teknologi er kjernen i alle GROHE-dusjer. Teknologien er av beste kvalitet og har innovasjoner som gir en unik dusjopplevelse. De avanserte dusjmotorene i dusjhodet gir enestående presisjon og konsekvent vanndistribusjon til hver enkelt dyse. Uansett hvilket strålemønster du velger, og uansett hvilket humør du er i, vil du oppleve ren nytelse under dusjen.

EcoJoy®

Alle GROHE EcoJoy®-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

QuickFix®

Vi vil gjøre livet enklere. Hos GROHE mener vi at våre teknologiske løsninger skal kunne installeres raskt og problemfritt. Derfor har vi utviklet GROHE QuickFix®. Vi har lyttet til vårt team av lojale installatører, og vi har undersøkt kundenes behov for å lage et system som er bedre for alle. GROHEs QuickFix® presisjon er et nyttig tilskudd til alle våre produktkategorier.

ANBEFALT TIL DEG