Kan disse være av interesse?

1/2

GROHE POWER+SOUL 130 DUSJSETT

EAN4005176911088
Varekode025062
SpeedClean – antikalkdyser for pålitelig funksjonalitetRegnstråle: mykt sommerregn mot hudenOne-Click dusjing – nå kan du enkelt bytte mellom strålemønstre
kr 1 989
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
1 stk på nettlager
GROHE POWER+SOUL 130 DUSJSETT
p025062
v025062
SpeedClean – antikalkdyser for pålitelig funksjonalitetRegnstråle: mykt sommerregn mot hudenOne-Click dusjing – nå kan du enkelt bytte mellom strålemønstre
GROHE Power&Soul dusjsett med 130 mm hånddusj – moderne stil kombinert med premiumytelse.

Det vannbesparende hånddusjsettet GROHE Power&Soul monteres raskt og gir premiumytelse. Settet, som leveres med dusjstang og slange, har en 130 mm hånddusj med fire strålemønster som kan kombineres og velges ved hjelp av vårt ettklikk-system. Velg strålen som passer best – Rain som er like beroligende som varmt sommerregn, den myke og forsiktige strålen GROHE Rain O², massasjestrålen Bokoma Spray eller den kraftige strålen Jet. GROHE DreamSpray sørger for balansert vannmengde fra hver dyse for en luksuriøs opplevelse. Dusjstangen har vår praktiske TwistFree dusjslange som sørger for at den ikke krøller seg, og våre fleksible silikondyser forebygger kalkbelegg. Med integrert GROHE EcoJoy-teknologi har den en knapp for vannbesparelse som reduserer vannforbruket med inntil 50 % – en enkel måte å spare både naturressurser og penger på. For å sikre problemfri installasjon leveres QuickFix-systemet med veggfester som kan justeres på den 900 mm lange dusjstangen slik at du kan bruke eksisterende hull. Det gir kortere installasjonstid og mindre fare for at flisene på badet blir skadet.

Dine produktfordeler:

 • SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet
 • Regnstråle – som mykt sommerregn mot huden
 • One-Click dusjing – nå kan du enkelt bytte mellom, eller kombinere strålemønstre
 • Med GROHE QuickFix® Plus er det enkelt å installere dusjstangen
 • Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide
 • Bokoma-stråle for en avslappende massasje
 • TwistFree – sørger for at dusjslangen ikke krøller seg
 • GROHE DreamSpray® for en luksuriøs dusjopplevelse
 • GROHE EcoJoy® – godt for miljøet og for lommeboken
 • Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget
 • Jetstråle – oppfriskende massasje og effektiv rengjøring
 • GROHE Rain O2-stråle – fantastisk myk og beroligende
Leverandørens varenummer27738000
Vekt (i kg)2.17
Volum (i dm3)14.884
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

100% fornøyd eller pengene tilbake

Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

DreamSpray®

Innovative kvalitetsdusjer for luksuriøs revitalisering og velvære.

EcoJoy®

Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

QuickFix®

GROHE QuickFix® reduserer installasjonstiden med inntil 50 % – raskere, enklere og problemfritt.

SpeedClean

SpeedClean-teknologi – enkel, rask og ren

StarLight®

Slitesterke overflater, fra elegant matt til diamantblank.

DreamSpray®

GROHEs DreamSpray®-teknologi er kjernen i alle GROHE-dusjer. Teknologien er av beste kvalitet og har innovasjoner som gir en unik dusjopplevelse. De avanserte dusjmotorene i dusjhodet gir enestående presisjon og konsekvent vanndistribusjon til hver enkelt dyse. Uansett hvilket strålemønster du velger, og uansett hvilket humør du er i, vil du oppleve ren nytelse under dusjen.

EcoJoy®

Alle GROHE EcoJoy®-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

QuickFix®

Vi vil gjøre livet enklere. Hos GROHE mener vi at våre teknologiske løsninger skal kunne installeres raskt og problemfritt. Derfor har vi utviklet GROHE QuickFix®. Vi har lyttet til vårt team av lojale installatører, og vi har undersøkt kundenes behov for å lage et system som er bedre for alle. GROHEs QuickFix® presisjon er et nyttig tilskudd til alle våre produktkategorier.

ANBEFALT TIL DEG

Bestill julegavene senest 14.12. for å være sikker på at de kommer frem til jul (gjelder kun dersom varen/e er på lager)