1/3

GROHE SKATE COSMOPOLITAN BETJENINGSPLATE 2-SKYLL TITAN ANTI-FINGERPRINT

EAN4005176873676
Varekode008676
kr 999
Antall
10+ stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
GROHE SKATE COSMOPOLITAN BETJENINGSPLATE 2-SKYLL TITAN ANTI-FINGERPRINT
p008676
v008676

Detaljer

GROHE Skate Cosmopolitan trykkplate – prikken over i-en i titan

Denne GROHE Skate Air Cosmopolitan trykkplaten er laget i titan og skiller seg ut på baderommet ditt, til tross for den beskjedne størrelsen. Trykkplaten passer perfekt sammen med GROHE-kraner fra de forskjellige Cosmopolitan-kolleksjonene. Teknologien EasyConnect gjør det enkelt å montere platen både horisontalt og vertikalt, og Dual-Flush- og Start-Stop-funksjonene sørger for at den er enkel i bruk. Med Dual flush kan du velge å bruke mye eller lite vann når du trekker ned, slik at du kan spare både vann og penger. Veldig praktisk anti-fingeravtrykkteknologi som sørger for at fingeravtrykkene inne synes. Sparer tid ved rengjøring!

Dine produktfordeler:

  Vann- og avløpsinstallasjoner må installeres av rørlegger.
  Leverandørens varenummer38732BR0
  Vekt (i kg)0.409
  Volum3.89

  Omtaler

  100% fornøyd eller pengene tilbake

  Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

  EcoJoy®

  Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

  StarLight®

  Slitesterke overflater, fra elegant matt til diamantblank.

  EcoJoy®

  Alle GROHE EcoJoy®-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

  ANBEFALT TIL DEG