1/6

Celeste mh200 leddet dusjdør 80x190 cm - høyre m / sikkerhetsfolie, krom

EAN230021067519
Varekode006916
Leddet modellEnkelt å montere
kr 2 199
Antall
Est. på lager 16.03.21
Celeste mh200 leddet dusjdør 80x190 cm - høyre m / sikkerhetsfolie, krom
p006916
v006916

Tilbehør til dette produktet

Leddet modellEnkelt å montere
  • 5 års garanti på Celeste dusjløsninger
  • Alle reservedeler lagerføres i inntil 5 år etter endt produksjon
  • Leddet modell
  • Enkelt å montere

Celeste Mh200 er en praktisk og moderne leddet dusjdør i 80cm med krom-fargede profiler. Med leddet dusjhjørne får du en plassbesparende dusjløsning. Denne modellen er designet slik at det skal være enkelt for deg å montere.

For at du skal kunne tilpasse størrelsen på dusjhjørnet etter ditt behov, kan dusjdøren kombineres med samme størrelse, eller du kan velge en annen dusjdør i samme serie. Profilene i krom utførelse vil passe godt sammen med et av våre dusjsett i samme utførelse.

Dusjdøren er laget i 6mm herdet glass med en gjennomsiktig sikkerhetsfolie. Med SafetyFoil på glasset, vil du og din familie få en tryggere dusjopplevelse. Dersom glasset mot formodning skulle knuse, vil SafetyFoil sørge for at glasset holder seg i folien.

Dørene kan foldes både inn og ut, og monteres enkelt til veggen. Disse kan justeres cirka to cm inn i bredden. For å ta opp fall på gulvet, kommer dusjdøren med hev-senk funksjon. Du får og med subbelist, magnetlist og håndtak som enkelt skrus fast i dørene.

NB! Denne modellen monteres på høyre vegg sett mot hjørnet. MegaFlis anbefaler at dusjdører monteres med god avstand til øvrig baderomsinteriør, ettersom glass er et skjørt materiale.


  • Tykkelse: 6mm
  • Justerbar bredde: 80cm
  • Høyde: 190cm

Vann- og avløpsinstallasjoner må installeres av rørlegger.
FargeKrom
Leverandørens varenummerMF2882FR-80
Vekt (i kg)28.5
Volum79.2
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.
Trygg i bruk, for hele familien
Herdet glass med sikkerhetsfolie for en trygg dusj
Rask og enkel montering
Dette Celeste-produktet har 5 års garanti
Med FamilySafe får du en trygg dusjopplevelse. FamilySafe-produktene kommer med en sikkerhetsfolie. Dette gjør dusjen trygg for både store og små. Frykten for en ubehagelig opplevelse vil nå være det siste du behøver å tenke på med din nye Celeste dusj.
SafteyFoil er en ekstra sikkerhet til din dusjløsning. Dette er en gjennomsiktig beskyttende folie som sitter utenpå dusjdørene, som er den mest utsatte delen i din dusj. Skulle man være så uheldig å få glasset knust, vil glassbitene holde seg i folien. Med denne tryggheten vil du derfor unngå ubehagelige opplevelser med ukontrollert knust glass.

ANBEFALT TIL DEG