ERICSSON PN KABEL 1.5MM2 GUL/GRØNN 150M

EAN7071354008823
Varekode003751

Den annonserte prisen gjelder

kr 179 kr 449
Antall
Varen er ikke tilgjengelig i vår netthandel
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
ERICSSON PN KABEL 1.5MM2 GUL/GRØNN 150M
p003751
v003751

Detaljer

Normalledning for røranlegg i åpen eller skjult utførelse, på isolatorer, som inntaksledning, koblingsledning og krysningsledning.

Normalledning for røranlegg i åpen eller skjult utførelse, på isolatorer, som inntaksledning, koblingsledning og krysningsledning. Tillatt i alle rom og utendørs. 7-trådet. 1, 5mm² og 2, 5mm² leveres på snelle.Kappefarge: Grønn / GulLedertype: Flertrådet, rundLedermateriale: Glødd kobberIsolasjon: Polyvinylklorid - PVCBlyfri: JaAntall ledere: 1Antall enkelt tråder: 7Ledertverrsnitt: 1,5 mm²Lederdiameter: 1,6 mmVekt (ca.): 2,1 kg/100mNominell ytre diameter: 3,0 mmMaks. tillatt ledertemperatur: 70 °CFlammehemmet: JaForpakning: Snelle

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer1050236
Vekt (i kg)3.3

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG