ELKO DATAKONTAKT USKJERMET CAT5 INNFELT UTP

EAN7020160339805
Varekode003616

Den annonserte prisen gjelder

kr 178 kr 259
Antall
Varen er ikke tilgjengelig i vår netthandel
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
ELKO DATAKONTAKT USKJERMET CAT5 INNFELT UTP
p003616
v003616

Detaljer

Komplett modularkontakt innfelt. Modularkontakten kan leveres med lokk. De er enkle å installere og passer fint inn i en bolig eller i et kontormiljø.

Modularkontakten leveres med LSA terminering med fargekode for T568A/B kobling og inngår i ELKO sertifiserte Class D link.

Tekniske spesifikasjoner:

 • RS16 Innfelt
 • Uskjermet 1X8 Kategori 5e
 • Farge: Polarhvit
 • LSA+ Terminering
 • Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
  Leverandørens varenummer6940930
  Vekt (i kg)0.045
  Volum0.2

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  ANBEFALT TIL DEG