Kan disse være av interesse?

1/3

REOLINK SOLCELLEPANEL TIL OVERVÅKNINGSKAMERA SORT

EAN6972489770351
Varekode038357
Gratis og miljøvennlig strøm

Dette solcellepanelet fra Reolink holder ditt batteridrevne Reolink overvåkningskamera oppladet til enhver tid, og kobles enkelt til kameraet med en medfølgende USB-kabel.

289

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 04.02.23

Klikk & Hent

Finnes i 20 butikker
REOLINK SOLCELLEPANEL TIL OVERVÅKNINGSKAMERA SORT
p038357
v038357

Detaljer

Dette solcellepanelet fra Reolink holder ditt batteridrevne Reolink overvåkningskamera oppladet til enhver tid, og kobles enkelt til kameraet med en medfølgende USB-kabel.

USB-kabelen kommer med vannbeskyttelse i enden, og det praktiske veggfestet gjør at du kan plassere solcellepanelet stort sett der du ønsker.

OBS! I kuldeperioder vil ikke solcellepanelet kunne produsere nok strøm til å varme opp batteriet slik at det tar til seg lading. Derfor vil solcellepanelet fungere best i perioden fra mars til oktober.

Spesifikasjoner

  • Farge: sort
  • Gratis og miljøvennlig strøm
  • Følger med: brakett, USB-kabel 4m, pakke med skruer, monteringsmal

Tekniske spesifikasjoner

  • Mål (H x B x D): 185 x 120 x 6,5 (17,5 med feste) mm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer960021
Vekt (i kg)11
Volum3.086 (dm3 per salgsforpakning)
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg