Kan disse være av interesse?

GRANITT CARTAGENA LIGHT GREY 30.5X61

EAN230021013578
Varekode016581
kr 449 /m2

Finn ut hvor mye du trenger

Antall m²

Antall pakker

1 pakke x 1.116 m² = 1.12

kr 501,08  pr/pakker

100+ m2 på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
GRANITT CARTAGENA LIGHT GREY 30.5X61
p016581
v016581

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Cartagena Light Grey er flammebrent granitt i 30.5x61. Flisen har en ru matt overflate med spettete granittstruktur i ulike lysegrå toner.

Cartagena Light Grey er en naturstein i fliseformat som kan benyttes på de fleste flater, både ute- og innendørs.

Flisen har et tradisjonelt format med mål på 30.5x61 og er kalibrert på undersiden. Overflaten er ru, matt med spettete granittstruktur i ulike lysegrå toner. Kantene er noe ujevne og det vil kunne forekomme variasjoner i flisene. Helheten vil gi en lun og rustikk atmosfære.

Granitt egner seg godt i de fleste hjem. Flisene vil gi en rustikk helhet, og kan benyttes på de aller fleste flater. Granitt er en naturstein og det vil kunne forekomme variasjoner i flisene, samt mineralutslag over tid. Siden granitt er en naturstein med porer vil den kunne trekke til seg vann og smuss, og skal derfor behandles regelmessig.

For å motvirke vannopptak og misfarging av flisene anbefaler vi å impregnere flisene med Mira 1..2..impreg+. Denne impregneringen vil forsegle flisens porer og letter rengjøring.

Vannopptak ca. 0,28 %

Ved legging av naturstein vil vi anbefale å impregnere flisen/steinen før du legger fugemassen. Da naturstein har større porer enn en kjemisk flis vil den også ha lettere for å trekke til deg støv og fugemasserester, som vil kunne være vanskelig å få vekk igjen. Ved impregnering av flis/steinen er det viktig å rense den godt først, slik at ikke støv fra produksjon eller andre produkt rester forsegles under impregneringen.

 • Tykkelse: ca 1cm
 • Antall pr. pakke1.116
  Leverandørens varenummerSIS03
  Vekt (i kg)28
  Volum11.955

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  ANBEFALT TIL DEG