Få nye vegger med mikrosement

FORNY VEGGER MED MIKROSEMENT FRA MIRA

Mikrosement fra Mira er et sementbasert produkt som sørger for å gi deg dekorative vegger med fargespill. Produktet kan påføres direkte på underlag som betong, fliser, plateunderlag, og gipsplater for å nevne noen, og gir deg muligheten til å fornye veggene uten å måtte rive eksisterende underlag. Mikrosementen fra Mira egner seg til vegger i alle rom, selv våtrom (gjelder ikke dusjsonen). Ved bruk av ulike teknikker kan du selv bestemme den strukturen og det resultatet du ønsker på ditt rom.


Tre gode grunner til å velge mikrosement:

 
1. Det er et kostnadseffektivt alternativ.
Det kan være en stor jobb å pigge opp gamle fliser, i tillegg må du legge ny membran og gjerne ha inn fagpersoner for å få jobben gjort rett.

2. Du kan gjøre det selv.
Som du ser på filmen under er det ikke så mye utstyr du trenger for å få denne jobben gjort. I tillegg kan du velge mellom 5 ulike farger som gir deg friheten til å velge den overflaten du trenger.

3. Det er lett å få stilen du ønsker.
Ønsker du en industriell stil med grov betong, skandinavisk minimalisme med slette flater eller kanskje mormorert-look? Alt dette kan du oppnå med mikrosement.
Mikrosement med marmorlook
Mikrosement med betong-look
Detaljbilde av betong-look
Miljø av marmor-look

Få industrielt betong-look på dine vegger!

I filmen viser Joakim deg hvordan du skal gå frem når du vil fornye dine vegger med mikrosement fra Mira, med utgangspunkt i et industrielt betong-look. Du får svar på hvilket utstyr du trenger, hvilke Mira-produkter du trenger og ikke minst hvordan du kan gjøre det når det gjelder påføring og pussing av mikrosementen.

Få marmor-looken med Mira Mikrosement


I denne filmen viser Pawel deg hvordan du skal gå frem for å få marmor-look på din vegg. I denne filmen har vi laget et mønster som imiterer den berømte mormoren Carrara White. Det er enklere enn du tror.
Utvalget ser du her