Slik forvandlet Edna-Marie sitt inngangsparti med flisheller!

Edna-Marie er en to-barns mor med sans for enkel, kostnadseffektiv og stilig fornyelse av sitt drømmehjem. Hun startet under mammapermisjon med et lite prosjekt her og der, også siden den gang her det blitt mye fornyelse av drømmehjemmet i Bryne. Bli med og les hvordan hun forvandlet et gammelt kjedelig inngangsparti til en stilrent og elegant inngangsparti ved hjelp av pidestaller og flisheller. Hun hadde lite erfaring fra før, men med en liten posjon pågangsmot er alt mulig!

Edna Marie (@nokethjem) er en inspirerende kunde som har forvandlet inngangspartiet til sitt drømmehjem ved hjelp av flisheller fra oss. Som 34 år gammel mor til tre gutter har hun brukt sin tid under mamma-permisjonene til å utforske sin lidenskap for DIY-prosjekter. Dette har blitt hennes måte å koble av på, samtidig som hun utvikler sine ferdigheter innen oppussing og sparer penger.

En Inspirerende DIY-Reise
Edna håper å inspirere andre til å prøve seg på egne prosjekter og vise at man ikke trenger det nyeste eller dyreste huset for å få det fint. "Jeg trodde helt ærlig i starten at jeg måtte leie inn fagfolk og foreta en fullstendig renovering av hele huset for å få det sånn jeg ønsket...men jeg tar ting selv litt etter litt." Ved å ta ting gradvis har hun satt sitt eget preg på alt og opplevd stoltheten ved å se hva hun selv har klart å gjøre.

Utfordringen med Inngangspartiet
Inngangspartiet i Ednas hjem har vært en irritasjon siden familien flyttet inn for seks år siden. Betongen var sprukket og utrivelig, og hun vurderte ulike løsninger som å meisle opp betongen eller bygge en treplatting, men begge alternativer virket upraktiske. "Jeg vurderte å meisle opp alt, men tenkte det ville tatt ekstremt lang tid og var mye jobb. Videre vurderte jeg å bygge platting, men dette har jeg merket at blir veldig glatt om vinteren med et tynt lag snø over."

Løsningen: Flisheller fra Megaflis
Edna bor nær noen av Norges vakreste sandstrender og ønsket å bringe denne sydenfølelsen til sitt eget hjem uten å overdrive. Hun ville unngå de klassiske grå tråkkhellene eller belegningssteiner og valgte noe nytt, fargerikt og unikt. Da hun nevnte utendørs flisheller til venner og familie, møtte hun skepsis. Etter å ha lest seg opp på emnet, oppdaget hun at flisheller fra Megaflis var det perfekte valget. De tåler nordiske vintre uten å sprekke og har en antiskli-overflate som gjør dem trygge i all slags vær.

Enkel Installasjon
Edna besøkte vårt varehus på Bryne og fant de perfekte flishellene, "Pietre di paragone gre bianco grip 20 mm 60x60". Med veiledning fra våre eksperter om pidestallsystemet, så hun hvor enkelt det var å installere dem. "Videre fikk jeg se hvordan pidestallene så ut, og hvor enkelt det faktisk var! Dette skulle jeg enkelt klare å gjøre selv, tenkte jeg!"

Ved å bruke pidestallene, trengte Edna kun å sope og vaske den eksisterende betongplattingen. Hun begynte ytterst og jobbet seg innover mot huset, noe som sikret en jevn og estetisk tiltalende overflate. "Den støpte betongplattingen var skeiv og stygg, men ved bruk av pidestallene trengte jeg ikke å gjøre noe annet enn å sope og vaske plattingen i forkant."

Resultatet ble nøyaktig som Edna ønsket seg. Hun har nå et unikt, elegant og rent inngangsparti som er enkelt å holde rent og ikke blir glatt, uansett vær. "Resultatet ble nøyaktig som jeg ønsket meg. Jeg har ved hjelp av flisene fått et unikt, elegant og rent inngangsparti. Flisene er enkle å holde rene, og de blir ikke glatte, uansett hvor mye det regner!"

Fremtidsplaner
Med den positive opplevelsen fra inngangspartiet, planlegger Edna nå å forvandle den gamle treplattingen på samme måte. Pidestallsystemet kan brukes på flere typer underlag, noe som gjør det til en allsidig og praktisk løsning.

Anbefaling
Flisheller på pidestall har vært en gamechanger for Edna Marie. Hvis en flishelle skulle gå i stykker, er det enkelt å bytte den ut med en ny. "Dette er noe som ikke krever noe særlig kunnskap, og heller ikke masse fancy verktøy. Nå når jeg vet hvor kjapt og enkelt det er å legge, skal definitivt den gamle treplattingen fornyes på samme måte!" Dette systemet kan virkelig anbefales på det varmeste til alle som ønsker en enkel og effektiv måte å oppgradere sine utendørsområder på.

Se bildene fra prossesen her:

Produktene du trenger finner du her!