Kan disse være av interesse?

CABLE BOARD PAKKE MED 5STK. 3.6M2 PR/PK.

EAN7330778601806
Varekode003350
kr 495
Antall
50+ stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
CABLE BOARD PAKKE MED 5STK. 3.6M2 PR/PK.
p003350
v003350

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Energieffektiv isolasjonsplate for til bruk sammen med Cable Kit eller Cable Flex.

Spesialdesignet isoleringsplate for Cable Kit. Kombinasjonen gir ett lettinstallert gulvvarmesystem for naturstein- og flisegulv.

Energibesparing opp till 35 % Platens spesielle struktur reflekterer varmen oppover på ett meget effektivt sett. Jamført med et referansesystem uten isolering blir energiforbrukningen opp til 35 % lavere. Ingen varme går til spille ned eller til sidene og gulvvarmesystemet vames raskt. Gulvtemperaturen økes til 5-7°C på en time. Takket være hurtigheten er det enkelt å regulere gulvvarmen med en termostat med energispareprogram. Ekstrudert polystyren gjør platen lett, slitesterk og vannavstøtende. Dessuten slipper hullene i platen gjennom fukt. Du behøver ikke uroe deg for fuktvandring eller andre fuktskader.

Plug-and-play

Platen er kun 20 mm tykk og har ferdige spor til å legge varmekabelen i. Det gjør att kabelen installeres med én konstant cc- avstand som gir garantert jevn varme. Ettersom avstanden ikke behøver måles blir systemet en rask plug-and-play-løsning. Avstanden mellom sporene er 10 cm og effekten blir ca 110 W/m². Ebeco Cable Board installeres med få arbeidsmoment. Platen festes direkte mot gulvet med Mega Superfix eller annet egnet flislim. Kabelen legges i sporet og festes med teip. Så fylles sporene med flislim.

For alle gulvkonstruksjoner

På betongunderlag kan den anvendes både i våtrom og tørre flater. På treunderlag får den kun brukes på tørre flater. Cable Board festes direkte på betonggulvet med flislim. Kabelen legges i de ferdige sporene og festes med tape. Sporene fylles deretter igjen med flytlim. Så kan man fortsette å legge flislim og fliser. Ebeco Cable Board er 20 mm og har derfor en lav byggehøyde. Avstanden mellom sporene er 10 cm, og effekten blir ca. 110 W/m². Normalt brukes flislimet til fylling av spor. Hvis flisene er mindre enn 20 x 20 cm, kreves et sparkelsjikt mellom Cable Board og flisene. Da brukes kun Thermomasse til fylling og ytterligere avretting av gulv.

*Godkjent av Statens Testsenter (Sverige).

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer8960180
Vekt (i kg)1.9
Volum72

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG