Alloc hvit snø silke overflate baderomspanel

EAN7052870119316
Varekode001990
LivstidsgarantiEnkel monteringEnkelt vedlikehold

Den annonserte prisen gjelder

kr 127 /m2(kr 319 /m2)
Prisen gjelder kun ved bestilling i nettbutikken.

Finn ut hvor mye du trenger

Antall m²

1 pakke x 2.976 m² = 2.98

kr 377,95  pr/pakker

Varen er ikke tilgjengelig i vår netthandel
Alloc hvit snø silke overflate baderomspanel
p001990
v001990

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

LivstidsgarantiEnkel monteringEnkelt vedlikehold

Alloc Hvit snø silke er en baderomspanelplate med hvit halvmatt overflate. Baderomspanelplaten består av høytrykkslaminat (HPL) på en kjerne av vannfast kryssfinér. Overflaten på platen er slett og jevn som gir en illusjon av at det er en malt flate. Platen har en ren hvit overflate og med en veldig svak struktur.

Ved valg av modell Hvit snø silke baderomspanelplate vil man kunne oppnå en ren base flate som egner seg godt til de fleste typer baderom. I kombinasjon med mer moderne rustikke elementer vil inntrykket av platene strammes opp og helheten vil kunne bli mer stilren med kontraster, men i kombinasjon med mer tradisjonelle elementer vil helheten kunne bli mer klassisk og lun. Platenes uttrykk og utseende vil egne seg godt til baderom av de fleste ulike størrelser.

Montering:

BerryAlloc Wall&Water har et unikt "klikklås" system integrert i kjernen. Dette gjør at interiørveggene er utrolig enkle å montere. De festes i låselisten med spiker eller skruer, som blir skjult ved at neste panel enkelt klikkes på plass. Man får en perfekt, usynlig skjøte. Med BerryAlloc Wall&Water får du flisevegger uten å måtte tenke på søl fra fliselim, mørtel og fugemasse.

Høytrykkslaminat:

Overflaten på BerryAlloc Wall&Water er et høytrykkslaminat. Dette gir mulighet for produksjon av unike overflater med og uten struktur og fuger. Overflaten er svært holdbar og holder seg like vakker år etter år.

Vedlikehold:

BerryAlloc Wall&Water er nærmest vedlikeholdsfritt. Tette skjøter og sterk overflate gir enkel rengjøring - en lett vask med et syntetisk vaskemiddel er nok. Den jevne overflaten gjør interiørveggene svært hygeniske.

Aquaresist:

BerryAlloc Wall&Water er godkjente interiørvegger som kan benyttes i våtrom uten bruk av membran. Overflaten i høytrykkslaminat og det unike låsesystemet er spesielt utviklet for å forhindre fuktinntregning. I våtsoner (som dusj, badekar o.l) må alle skjøter foselgles med silikon i henhold til Våtromsnormen.

Garanti:

BerryAlloc gir markedets beste produktgaranti. Livstidsgarantien gjelder for bruk i private hjem, og garantien omfatter:

  • Fargeekthet
  • Motstand mot flekker
  • Skjøtens styrke
  • Vannavstøtende

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG