Kan disse være av interesse?

1/4

STADLER FORM HYGROMETER SELINA SORT

EAN802322002553
Varekode031319
Måler luftfuktighet og temperaturLiten og praktisk størrelse
kr 429
Antall
Est. på lager 28.01.22
Usikker leveringstid på nett!
STADLER FORM HYGROMETER SELINA SORT
p031319
v031319

Detaljer

Måler luftfuktighet og temperaturLiten og praktisk størrelse
Dette hygrometeret fra Stadler viser luftfuktighet, temperatur og tid. Hvis hygrometeret viser et smilefjes er luftfuktigheten god i rommet ditt, viser den derimot et surt fjes betyr det at du bør gjøre noe med inneklimaet ditt.

Er luftfuktigheten under 40% kan du øke den ved å bruke en luftfukter, og hvis luftfuktigheten er over 60% kan du redusere den ved å bruke en luftavfukter.

Tekniske spesifikasjoner

  • Mål (B x H x D): 90 x 93 x 38 mm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG