Kan disse være av interesse?

FLEXIT SJALUSIRIST ALUZINK 5"X20"

EAN7023670023196
Varekode010006
kr 149
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
5 stk på nettlager
FLEXIT SJALUSIRIST ALUZINK 5"X20"
p010006
v010006

Detaljer

Flat sjalusirist fra Flexit i Aluzink-belagt stål. For trevegg


BruksområdeFlat sjalusirist fra Flexit i Aluzink-belagt stål. Egner seg for montering i trevegg. Leveres med rustfri nettingduk og flat bakside.

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer02319
Vekt (i kg)0.46
Volum (i dm3)1.5

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG

Bestill julegavene senest 14.12. for å være sikker på at de kommer frem til jul (gjelder kun dersom varen/e er på lager)