TREND FRAME LYSSPEIL 100 LED DIMBAR

EAN230021067656
Varekode016565
DimbarLEDModerne

Den annonserte prisen gjelder

kr 959 kr 1 599
Antall
Varen er ikke tilgjengelig i vår netthandel
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
TREND FRAME LYSSPEIL 100 LED DIMBAR
p016565
v016565

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

DimbarLEDModerne
Lysspeilet er godt egnet ved behov av ekstra belysning på baderommet.

Trend Frame er et stilrent speil. Lysspeilet leveres i tre ulike bredder, med lyssøyle på hver side av speilflaten.

Lysspeilet kommer med en smal horisontal lyslist øverst på speilkaten, med integrert LED belysning. Lysspeilet monteres enkelt på vegg, med medfølgende festebeslag. Tilkobles av godkjent el-installatør. Lysspeil er godt egnet ved behov av ekstra belysning på baderommet. Belysning fra hver side av speilet gjør bruken ultimat, da man vil slippe slagskygger som kan gi et lite flatterende utseende og virke forstyrrende. Anbefales i kombinasjon med en takmontert plafond eller takspotter. Bruk av speil vil ha en forstørrende effekt på rommet, samtidig som de rette linjene strammer opp inntrykket. Speilskapet selges løst.

Spesifikasjoner:

 • Dimbar
 • Bredde: 100cm
 • Høyde: 70cm
 • Kelvin: 3000K
 • Lumen: 745
 • Effekt: 7,45 watt
 • Informasjon:

  5 års garanti på Trend Frame Lysspeil. Alle reservedeler lagerføres i inntil 5 år etter endt produksjon. Lysspeilet er ikke flatpakket.

  Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
  Leverandørens varenummerMFD-DL03H-10070
  Vekt (i kg)10.4
  Volum66.144

  Omtaler

  ANBEFALT TIL DEG