Kan disse være av interesse?

Outlet

RULLESTEIN PÅ NETT SORT 30X30

EAN8886362961874
Varekode016240
NatursteinInnendørsPerfekt i dusjsonen

Rullestein/Sjøstein Mørkgrå er polerte små naturstein som leveres på nett på 30x30. Steinene har ujevne størrelser med glatt overflate og variert fargestruktur i ulike sorte og grå toner.

Den annonserte prisen gjelder så langt lageret rekker, eller:
497 /m²Spar 202Før 699
Farge

Finn ut hvor mye du trenger

Antall m²

Antall pakker

1 pakke x 1 m² = 1.00

kr 497,00 pr/pakker

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 7 butikker
RULLESTEIN PÅ NETT SORT 30X30
p016239
v016240

Detaljer

Rullestein/Sjøstein Mørkgrå er polerte små naturstein som leveres på nett på 30x30. Steinene har ujevne størrelser med glatt overflate og variert fargestruktur i ulike sorte og grå toner.

Rullestein/Sjøstein Mørkgrå er polerte småstein som kan benyttes på de fleste flater i huset, men er mest brukt på baderommet.Steinene har ulike størrelser og fasong, men leveres på nett på 30x30. Overflaten er naturlig glattpolert hvor det kan forekomme noe ujevnheter, med naturlig variert fargestruktur i ulike mørkegrå og sorte toner. Helheten vil gi en ujevn overflate med variabel fugeavstand, men gi et eksklusivt og stramt inntrykk.Rullestein/Sjøstein er godt egnet på baderommet, siden man kan oppnå et eksklusivt helhetsinntrykk med spa følelse, som mange ønsker. Bruk av mørke rullestein sammen med mørke grå eller sorte fliser vil det gi et eksklusivt og stramt maskulint helhetsinntrykk, og kan gi et spennende og uventet innslag på en større flate. Siden rullestein er en naturstein med porer vil den kunne trekke til seg vann, og skal derfor behandles regelmessig.For å motvirke vannopptak og misfarging av steinene anbefaler vi å impregnere de. Impregneringen vil forsegle steinens porer og letter rengjøring. OBS! Naturstein kan endre farge ved impregnering. Sett alltid en prøve før du behandler hele flaten.Ved legging av naturstein vil vi anbefale å impregnere flisen/steinen før du legger fugemassen. Da naturstein har større porer enn en kjemisk flis vil den også ha lettere for å trekke til deg støv og fugemasserester, som vil kunne være vanskelig å få vekk igjen. Ved impregnering av flis/steinen er det viktig å rense den godt først, slik at ikke støv fra produksjon eller andre produkt rester forsegles under impregneringen.

Leverandørens varenummer332463-01-03
Vekt pr. stk / m2 (i kg)21
Volum27.57 (dm3 per salgsforpakning)
Kvadratmeter pr. pall30
Alternative strekkoder4013214424216
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg