Kan disse være av interesse?

Outlet

HØIAX AQUASAFE LEKKASJESTOPPER ENKEL 3/4"

EAN7072435120038
Varekode018579
Lekkasjestopper for en billig forsikringLekkasjestopper til rom uten sluk

Lekkasjestopper for en billig forsikring til rom uten sluk

Den annonserte prisen gjelder så langt lageret rekker, eller:
1 619Spar 1 080Før 2 699

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 1 butikk
HØIAX AQUASAFE LEKKASJESTOPPER ENKEL 3/4"
p018579
v018579

Detaljer

Lekkasjestopper for en billig forsikring til rom uten sluk

Høiax AquaSafe lekkasjestopper er en kompakt løsning hvor all elektronikk er plassert samlet i lekkasjestopperen for direkte montasje i jordet stikkontakt. Denne registrerer lekkasje fra sensortapen og aktiverer magnetventilen som stenger vannet. Den vil også kutte strømtilførselen til strømstikket på lekkasjestopperen..

Lekkasjestopperen har fabrikkmontert kabel for magnetventil. Se prinsippskisse. Medfølgende sensortape plugges enkelt til lekkasjestopperen og legges ut til de steder som skal overvåkes.

I pakken:

  • Magnetventil med sil
  • Lekkasjestopper med strømkutt
  • Sensortape
  • Jack-overgang

I følge ny forskrift er det påbudt med lekkasjestopper i rom uten sluk. De fleste forsikringsselskaper gir reduksjon i premien ved installasjon av godkjente lekkasjestoppere.

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer5648434
Vekt pr. stk / m2 (i kg)1.96
Volum2.03 (dm3 per salgsforpakning)
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg