1/4

BOSCH AVR 1100W MOSEFJERNER

EAN3165140512930
Varekode009066
kr 2 539
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
Est. på lager 19.05.21
BOSCH AVR 1100W MOSEFJERNER
p009066
v009066

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Bort med mosen, inn med gresset. Mosefjerneren fra Bosch har Powerdrive™-motor og «Jet-Collect»-system skjærer dypt ned i jorden og trykker avfallsmaterialet ned i oppsamlingskurven ved hjelp av sterkt lufttrykk, helt uten tilstopping – og du er klar til å så.

Sentrale produktegenskaper

En pen plen ved hjelp av den effektive mosefjerneren fra Bosch. Hvis du ønsker en pen plen, må du bruke en mosefjerner, ettersom det blir mer mose og ugress på plenen etter hvert som tiden går. Bosch hageredskaper er gode hjelpemidler: En plenlufter eller mosefjerner fra Bosch gjør jobben omtrent alene. Du skyver bare mosefjerneren foran deg som en gressklipper, så sørger valsen og en kraftig luftstrøm for resten. Mose og løv havner rett i den 50-liters oppsamleren, som du tømmer i kompostbeholderen. Luftstrømmen fra valsen transporterer de løse plantedelen til oppsamleren, slik at det ikke oppstår blokkering. Etter at arbeidet er utført, kan mosefjerneren oppbevares plassbesparende ved at styret felles ned og oppsamleren slås sammen.

Viktige tekniske data

 • Motoreffekt: 1.100 W
 • Arbeidsbredde: 32 cm
 • Valsesystem: 14 roterende kniver i rustfritt stål
 • Leverandørens varenummer
  Vekt (i kg)
  Volum

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  Utvid garantien din med MyBosch

  Hvis du har kjøpt et nytt Bosch elektroverktøy, kan du nå sikre deg 3 års garanti. Hos Bosch får du to års garanti på verktøy og 1 års garanti på batterier som brukes privat. På MyBosch kan du forlenge garantien med et ekstra år! Det eneste du trenger å gjøre, er å logge deg på MyBosch og registrere verktøyet ditt innen fire uker etter kjøpet.

  ANBEFALT TIL DEG