Få kontoret du har drømt om...hjemme.

Skap en stilig plass for hjemmekontoret ditt som gjør deg både kreativ og produktiv. Ta en titt på vår inspirasjon for hjemmekontoret!

Den flotte tekniske utviklingen har gjort det mulig for flere av oss til å jobbe hjemmefra i større grad enn tidligere. Når man arbeider hjemme, vil man selvsagt gjøre dette i et inspirerende og stilig miljø. Enten du kun har et lite hjørne, eller et helt rom for hjemmekontoret – det er mange måter å gjøre denne plassen til et stilig og kreativt arbeidsmiljø.

Skap en vakker rød tråd med resten av rommet ved hjelp av maling og farger.

Å male en eller flere av veggene i hjemmekontoret er en enkel måte for å få en rask og enkel forandring – og også skape en følelse av privatliv som er nødvendig for et hjemmekontor.

La deg inspirere av de kreative miljøene nedenfor som vil gjøre at du vil jobbe hjemmefra hver dag.

MØRK OG LUKSURIØS ARBEIDSRO

Mørkegrått gir hjemmekontoret et diskret og luksuriøst preg. Siden grått i de fleste tilfeller kan være en dominant farge, tiltrekker den ikke mye oppmerksomhet og er derfor et passende alternativ til hjemmekontoret.

Veggen er malt med den vakre fargen Grey Command fra Nordsjø.

JAPONISME

Den nedstrippede og stilige Japonismestilen – som er inspirert av japansk estetikk og levesett – gir hjemmekontoret en varm og hjemmekoselig følelse.
 
Mal gjerne veggene med en vakker grå, jordaktig nyanse, eller en varm brun nyanse.

RETRO MED EN GULLKANT

Et hjemmekontor i en moderne retro-ånd går aldri ut på dato. Her har vi møblert med en fin og praktisk oppbevaring, og lagt til fine klassiske retrodetaljer.

Fargen på veggene er den vakre gråblå fargen Denim Drift fra Nordsjø.

KREATIV OPPBEVARING!

Noen ganger må man være litt ekstra kreativ når man skal ha oppbevaringsplass på hjemmekontoret. Å plassere hyller eller et innebygget skrivebord under et skråtak, eller en trapp, er en flott måte å dra nytte av ubrukte og kanskje noen glemte plasser i hjemmet.

Et tips kan være å male disse områdene med litt mørkere nyanser, for eksempel en myk pastellfarge eller en harmonisk blå som vi ser nedenfor.

IDÉRIKT HJØRNE I SOVEROMMET

Dersom det er mangel på plass – er et skrivebord i soverommet en fin løsning for et arbeidshjørne. I soverommet nedenfor valgte vi å male dekorative triangler som er tilpasset etter målene på skrivebordet. En god malerteknikk å bruke når du vil laget en bestemt ramme i rommet.

Veggene er malt med de vakre fargene Glowing Calais, P7.08.76, ON.01.87, RN.01.61 og NN.00.76 fra Nordsjø.

KONTRASTER MED FONDVEGG

Her er fondveggen malt i den grønnblå fargen Teal fra Nordsjø. Fargen har både blå og grønne elementer, noe som gjør den til en utrolig fredfull farge som kan brukes sjenerøst på hjemmekontoret.
Balansér med et lyst skrivebord, en moderne klassiker til å slå seg ned i, og friske detaljer i mintgrønn og sennepsgult.

SKAP ENERGI MED RØDT

Det sies at den røde paletten kan få oss mer kreative og energiske. Styrke, livlighet, mot og ambisjoner er noen trekk som rødt sies å symbolisere.
Derfor forstår du at den røde paletten er perfekt i et arbeidsområde, der energi og kreativitet skal flyte.

Veggen er malt med fargen B8.40.45 fra Nordsjø.

Mer inspirasjon!


Vi feirer åpning av Megaflis Ringsaker! Se alle festprisene her!