Outlet
1/3

BOSCH SAGBLADSETT FLISER TIL MULTIKUTTER 4 DELER

EAN3165140555210
Varekode002640
Perfekt til rehabiliteringUtvalgte deler for flislagte romFres fuger

4-delers allsidig flisesett for renoverings- og ombyggingsarbeid (f.eks. fuging på vegg- eller gulvfliser, fjerning av mørtel eller fliselim, fresing av små kutt i myke veggfliser).

Den annonserte prisen gjelder så langt lageret rekker, eller:
521Spar 348Før 869

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 8 butikker
BOSCH SAGBLADSETT FLISER TIL MULTIKUTTER 4 DELER
p002640
v002640

Detaljer

4-delers allsidig flisesett for renoverings- og ombyggingsarbeid (f.eks. fuging på vegg- eller gulvfliser, fjerning av mørtel eller fliselim, fresing av små kutt i myke veggfliser).

Flissettet i 4 deler er en allsidig samling for ulike flisarbeider. Hvert Starlock-blad er individuelt utvalgt for ytelse og verdi i dette settet. De fire Starlock-tilbehørene som følger med, gjør det mulig å slipe, frese i mørtel og flis, skrape og dykkutte. Carbide-RIFF-segmentsagbladet er spesielt utviklet for arbeid som å frese fuger på vegg- eller gulvfliser og mindre utsparinger i myke veggfliser. Dykksagbladet er for dykkutting i mykt metall som kobberrør. Slipeplaten og skraperne er perfekte til å fjerne mørtel, flislim og betongrester. Settet er laget for arbeid i sement, mørtel, materialrester, fuger og kobber. Alle Starlock-, Starlock Plus- og Starlock Max-elektroverktøy samt vanlige multiverktøy er kompatible med tilbehøret.


Starlock Snap-In-festesystemet gjør det raskt å fjerne og skifte bladet i løpet av 3 sekunder uten å berøre bladet. Festesystemet gir den høyeste kraftoverføringen takket være en tredimensjonal fast tilkobling mellom maskinen og tilbehøret.


Innhold

  • Carbide-RIFF segmentsagblad ACZ 85 RT3
  • Carbide-RIFF slipesåle AVZ 78 RT2
  • HCS-skrape ATZ 52 SC
  • BIM dykksagblad Metal AIZ 20 AB
Leverandørens varenummer2608661695
Vekt pr. stk / m2 (i kg)0.18
Volum1.282 (dm3 per salgsforpakning)
Antall pr. pall640
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Utvid garantien din med MyBosch

Hvis du har kjøpt et nytt Bosch elektroverktøy, kan du nå sikre deg 3 års garanti. Hos Bosch får du to års garanti på verktøy og 1 års garanti på batterier som brukes privat. På MyBosch kan du forlenge garantien med et ekstra år! Det eneste du trenger å gjøre, er å logge deg på MyBosch og registrere verktøyet ditt innen fire uker etter kjøpet.

Anbefalt til deg