Kan disse være av interesse?

Ikke flatpakket
1/4

LIND DELIGHT HØYSKAP 30 GRÅ

EAN7072742044850
Varekode041084
5 års garantiDører med soft closeTilpass med egne håndtak

Lind Delight er en moderne møbelserie, som passer godt inn i de fleste baderom. Dette høyskapet har rette linjer, og en foliert, matt grå overflate. Den folierte overflaten gjør rengjøringen enklere, og bevarer møbelets slitestyrke.

2 499

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 08.06.24

Klikk & Hent

Finnes i 20 butikker
LIND DELIGHT HØYSKAP 30 GRÅ
p041084
v041084

Detaljer

Lind Delight er en moderne møbelserie, som passer godt inn i de fleste baderom. Dette høyskapet har rette linjer, og en foliert, matt grå overflate. Den folierte overflaten gjør rengjøringen enklere, og bevarer møbelets slitestyrke.

Høyskapet kommer ferdig montert, og har to dører. Det finnes også baderomsmøbel i samme serie. Dørene har en soft close-funksjon som sørger for myk lukking og forlenget levetid. De kommer uten håndtak, slik at du kan sette ditt personlige preg på møbelet ved å velge håndtak selv.

Alt treverk brukt i Lind baderomsmøbler er FSC®-sertifisert. FSC sikrer at skogen utnyttes på en ansvarlig måte. I tillegg stiller de krav til arbeidstakers rettigheter.

Håndtak kjøpes separat.

For mer informasjon om vedlikehold og montering, se FDV-dokument og monteringsveiledning.

Spesifikasjoner

  • Ferdigmontert
  • Farge: matt grå
  • Soft close
  • FSC®-sertifisert treverk
  • 5 års garanti på Lind baderomsmøbler
  • Alle reservedeler lagerføres i inntil 5 år etter endt produksjon

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: foliert MDF og spon
  • Mål (B x H x D): 32,5 x 160 x 31,5 cm
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.
5 års garanti på alle Lind baderomsmøbler
Møbelet leveres ferdig montert
For enkelt og effektivt oppheng
Møbelet er utstyrt med en følsom og smidig lukkefunksjon

FSC®

Alle Lind baderomsmøbler består av FSC®-sertifisert treverk. FSC® sikrer at skogen utnyttes på en ansvarlig måte. I tillegg stiller de krav til arbeidstakers rettigheter slik at det ikke foregår barnearbeid, tvangsarbeid og forskjellsbehandling, samtidig som de sikrer retten til foreningsfrihet og retten til kollektiv forhandling. Dette er med på å skape en bedre fremtid for mennesker og dyr. Når du kjøper et FSC®-sertifisert møbel bidrar vi sammen til et mer bærekraftig miljø, og bedre arbeidsforhold.

PreFabricated

For at veien fra butikken til din vegg skal være mest mulig effektiv, kommer dette Lind-møbelet ferdig montert. Dette, kombinert med QuickMount-systemet, gjør at du enkelt kan ta det i bruk.

SoftClose

SoftClose-funksjonen på våre Lind-møbler sørger for en myk og smidig lukking av skuffene. SoftClose forlenger ikke bare levetiden på skinner og skuffer, den minimerer også risikoen for at barnas fingre kommer i klem.

Anbefalt til deg