125% PRISTRYGGHET

Megaflis jobber hardt for å gi deg de laveste prisene. Dersom du finner et identisk produkt til en lavere pris i en annen fysisk butikk eller netthandel i Norge på kjøpstidspunktet, gir vi deg 125 % pristrygghet. Dette betyr at vi gir deg konkurrentens pris og i tillegg 25 % av prisdifferansen tilbake. Pristryggheten gjelder videre i 30 dager etter handelen hos oss.

Eksempel:
Megaflis’ pris – (prisforskjell x 125%) = Din nye pris. Dersom Megaflis selger et produkt til 1000 kr, og en annen aktør selger identisk produkt til 900 kr, slik at prisforskjellen er 100 kr, blir din nye pris: 1000 kr – (100 kr x 125 %, dvs. 125 kr) = 875 kr.

Vilkår:

  • Pristrygghet gjelder kun for identiske produkter av samme varemerke og modell, og må kunne sammenlignes med likt varenummer eller annen unik identifikator. OBS: Pristrygghet omfatter derfor ikke lignende eller sammenlignbare produkter hos andre aktører.
  • Pristryggheten gjelder etter gjennomført kjøp på nett, eller ved kjøptidspunkt i butikk, og i 30 dager etter at kjøpet er gjennomført.
  • Pristrygghet gjelder kun for forbrukere og for ordinære tilbud som tilbys alle kunder, slik at opphørssalg, outletvarer, b-varer eller personlige rabatter som kundeklubbpris, innmeldingsbonus, medlemsfordeler gjennom foreninger osv. ikke omfattes.
  • Pristrygghet omfatter kun priser som er gjeldende når krav om pristrygghet fremsettes. Det er en forutsetning at den andre aktøren har varen på lager for levering når krav om Pristrygghet fremsettes.
  • Tjenester som frakt, montasje og service etc. omfattes ikke av pristryggheten.
  • Pristrygghet gjelder både ved kjøp i butikk og på nett, og gjelder mot priser i andre fysiske butikker og netthandler i Norge.


Praktisk info: 

Henvisning til konkurrentens nettside med den aktuelle varen, annonseutklipp eller lignende dokumentasjon vil være tilstrekkelig. Dersom du allerede har kjøpt produktet, må du også fremlegge kvittering fra Megaflis for å dokumentere pris og kjøpstidspunkt.

  • Ved kjøp i butikk: Ta med dokumentasjon på at varen har en lavere pris hos en annen aktør til en av våre fysiske butikker.
  • Ved kjøp på nett: Oversend dokumentasjon (helst i form av direktelink til produktet OG skjermbilde som viser aktuell pris samt dato) på at varen har en lavere pris hos en annen aktør på e-post til kundeservice@megaflis.no.

Pristrygghet mot egne priser:

Vi gir deg også pristrygghet på våre egne priser på alle produkter. Dersom Megaflis setter ned prisen på varen innen 30 dager etter kjøpet, tar du bare kontakt slik at vi kan refundere mellomlegget mellom kjøpsprisen og ny pris. Her er det altså ikke 125% pristrygghet, men du får dagens tilbudspris, selvom du handlet varen for opptil 30 dager siden.

Vi tar forbehold om eventuelle åpenbare prisfeil.
Spørsmål? Ta kontakt med vår kundeservice