Kan disse være av interesse?

Ikke flatpakket
1/3

LIND TIMBER HØYSKAP EIK

EAN7072742502725
Varekode046862
5 års garantiSlitesterk overflateDører med soft close

Lind Timber er en moderne møbelserie med en eikefarget overflate. Dette høyskapet har riller i front, og en foliert overflate. Den folierte overflaten gjør rengjøringen enklere, og bevarer møbelets slitestyrke.

3 499

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 08.06.24

Klikk & Hent

Finnes i 20 butikker
LIND TIMBER HØYSKAP EIK
p046862
v046862

Detaljer

Lind Timber er en moderne møbelserie med en eikefarget overflate. Dette høyskapet har riller i front, og en foliert overflate. Den folierte overflaten gjør rengjøringen enklere, og bevarer møbelets slitestyrke.

Dørene har en innfelte håndtak, og en soft close-funksjon som sørger for myk lukking og forlenget levetid. Høyskapet kommer ferdig montert, og har to dører. Det finnes også baderomsmøbel i samme serie.

Alt treverk brukt i Lind baderomsmøbler er FSC®-sertifisert. FSC sikrer at skogen utnyttes på en ansvarlig måte. I tillegg stiller de krav til arbeidstakers rettigheter.

Spesifikasjoner

  • Ferdigmontert
  • Farge: eik
  • Soft close
  • FSC®-sertifisert treverk
  • 5 års garanti på Lind baderomsmøbler
  • Alle reservedeler lagerføres i inntil 5 år etter endt produksjon

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: foliert MDF og spon
  • Mål: 35 x 30 x 160 cm
Leverandørens varenummer
Vekt pr. stk / m2 (i kg)
Volum
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.
5 års garanti på alle Lind baderomsmøbler
Møbelet leveres ferdig montert
Møbelet er utstyrt med en følsom og smidig lukkefunksjon

FSC®

Alle Lind baderomsmøbler består av FSC®-sertifisert treverk. FSC® sikrer at skogen utnyttes på en ansvarlig måte. I tillegg stiller de krav til arbeidstakers rettigheter slik at det ikke foregår barnearbeid, tvangsarbeid og forskjellsbehandling, samtidig som de sikrer retten til foreningsfrihet og retten til kollektiv forhandling. Dette er med på å skape en bedre fremtid for mennesker og dyr. Når du kjøper et FSC®-sertifisert møbel bidrar vi sammen til et mer bærekraftig miljø, og bedre arbeidsforhold.

PreFabricated

For at veien fra butikken til din vegg skal være mest mulig effektiv, kommer dette Lind-møbelet ferdig montert. Dette, kombinert med QuickMount-systemet, gjør at du enkelt kan ta det i bruk.

SoftClose

SoftClose-funksjonen på våre Lind-møbler sørger for en myk og smidig lukking av skuffene. SoftClose forlenger ikke bare levetiden på skinner og skuffer, den minimerer også risikoen for at barnas fingre kommer i klem.

Anbefalt til deg