1/2

GROHE RAPID SL SISTERNE M/HVIT TRYKKPLATE

EAN4005176863448
Varekode008654
3-i-1Lavt støynivåEnkelt avløp for alle spylingstyper
kr 1 799
Antall
100+ stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
GROHE RAPID SL SISTERNE M/HVIT TRYKKPLATE
p008654
v008654

KJØP PAKKELØSNING

Detaljer

3-i-1Lavt støynivåEnkelt avløp for alle spylingstyper
Denne 3-i-1 sisternen fra Grohe gjør det mulig med et vegghengt toalett på ditt bad, som igjen gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig.

Stålrammen er sertifisert til å tåle over 400 kg, hvilket gir den ultimat stabilitet. Takket være Grohe QuickFix-systemet kan den monteres inne i en lettvegg eller foran en solid vegg, da du ikke trenger å bruke verktøy for å koble til slange, vanntilførsel og inspeksjonsåpning.

Sisternen gir mulighet for et dobbeltspylesystem som er bedre for miljøet og reduserer vannforbruket med inntil 50 %. Grohe Whisper-teknologien gjør at sisternen har støysvake komponenter og separate rør, hvilket forhindrer at lyden overføres til rom som ligger vegg i vegg.

Spesifikasjoner

  • Pakken består av: Rapid SL til vegghengt toalett, Skate Air betjeningsplate (alpihvit, vertikal installasjon), Rapid SL Veggvinkel

Tekniske spesifikasjoner

  • Stålrammen tåler 400 kg
  • Installasjonshøyde: 1,13 m
  • Støynivå: 21 dB(A)
Leverandørens varenummer38719001
Vekt (i kg)12.24
Volum (i dm3)93.988

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

100% fornøyd eller pengene tilbake

Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

EcoJoy®

Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

QuickFix®

GROHE QuickFix® reduserer installasjonstiden med inntil 50 % – raskere, enklere og problemfritt.

Whisper®

Våre innbyggingssisterner har GROHE Whisper®-teknologi for ro, komfort og designfrihet.

EcoJoy®

Alle GROHE EcoJoy®-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

QuickFix®

Vi vil gjøre livet enklere. Hos GROHE mener vi at våre teknologiske løsninger skal kunne installeres raskt og problemfritt. Derfor har vi utviklet GROHE QuickFix®. Vi har lyttet til vårt team av lojale installatører, og vi har undersøkt kundenes behov for å lage et system som er bedre for alle. GROHEs QuickFix® presisjon er et nyttig tilskudd til alle våre produktkategorier.

ANBEFALT TIL DEG