Kan disse være av interesse?

1/6

VILLEROY & BOCH FINION LYSSPEIL 60X75 M/EMOTION-LYS & LYDANLEGG

EAN4051202654214
Varekode043667
Dimbart LED-lysSpeilvarme/anti dugg-funksjonLydanlegg med Bluetooth-tilkobling

Dette speilet fra Villeroy & Boch har integrert LED-lys som både kan dimmes og har justerbar fargetemperatur, og et lydanlegg som enkelt kan kobles til trådløst via Bluetooth.

18 393

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 06.01.24

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
VILLEROY & BOCH FINION LYSSPEIL 60X75 M/EMOTION-LYS & LYDANLEGG
p043667
v043667

Detaljer

Dette speilet fra Villeroy & Boch har integrert LED-lys som både kan dimmes og har justerbar fargetemperatur, og et lydanlegg som enkelt kan kobles til trådløst via Bluetooth.

Det integrerte LED-lyset gir god belysning, perfekt til å sminke seg og barbere seg i. LED-belysningen kan justeres fra varmt til kaldt hvitt, og kan dimmes trinnløst. Speilet har også lys i bakkant som lyser opp veggen bak speilet. Speilvarmen gir en praktisk anti dugg-funksjon.   Lyset styres ved hjelp av en fjernkontroll, som også styrer alle andre Villeroy & Boch Finion produktene dine. Fjernkontroll er ikke inkludert.

For mer informasjon, se dokumenter.

Spesifikasjoner

  • LED-lys
  • Dimbar, trinnløs
  • Lydanlegg med tilkobling via Bluetooth
  • Justerbar fargetemperatur
  • Speilvarme / anti dugg-funksjon
  • Fjernkontroll til alle dine Villeroy & Boch Finion produkter (medfølger ikke)
  • Følger med: 600x750x45 mm
  • Vekt: 9 kg
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummerG6106000
Vekt pr. stk / m2 (i kg)11.4
Volum63.181 (dm3 per salgsforpakning)
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg