Kan disse være av interesse?

1/9

TREND RAIN LYSSPEIL 60X80 CM

EAN7072742503029
Varekode047180
Anti-duggTouch-funksjon

Trend Rain er en serie med rektangulære lysspeil med lys både på for- og baksiden av speilet, noe som skaper en behagelig stemning på badet.

2 299

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 10.10.24

Klikk & Hent

Finnes i 6 butikker
TREND RAIN LYSSPEIL 60X80 CM
p047180
v047180

Detaljer

Trend Rain er en serie med rektangulære lysspeil med lys både på for- og baksiden av speilet, noe som skaper en behagelig stemning på badet.

Foran på speilet er det to touchknapper, hvor den ene brukes til å skru på/av, justering av fargetemperatur og dimming. Den andre touchknappen brukes for å sku på/av anti-dugg-funksjonen. Anti-dugg-funksjonen vil også skru seg av automatisk etter 30 minutter. Minnefunksjonen vil huske siste innstilling på speilet.

Spesifikasjoner

  • Touchknapper
  • Anti-dugg
  • Minne-funksjon
  • Følger med: oppheng og skruer

Tekniske spesifikasjoner

  • Lyskilde: 40 W
  • IP-grad: IP 44
  • Fargetemperatur: 2700-4000-6500 K
  • Mål: 60 x 80 cm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg