Kan disse være av interesse?

1/5

CAVIUS ONLINE ALARM RØYKVARSLER HUB MED APP

EAN9421906709407
Varekode049005
Styres via appGir god oversiktKompatibel med Google Assistant

Denne huben fra Cavius lar deg holde god oversikt over detektorene dine, og kobles enkelt til internett, og styres via app.

1 899

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 19.07.24

Klikk & Hent

Finnes i 21 butikker
CAVIUS ONLINE ALARM RØYKVARSLER HUB MED APP
p049005
v049005

Detaljer

Denne huben fra Cavius lar deg holde god oversikt over detektorene dine, og kobles enkelt til internett, og styres via app.

Huben fungrerer med alle produktene i Cavius sin trådløs-familie, og gir deg beskjed på mobil, nettbrett og e-post ved hendelser. Varslingsinnstillinger kan du selv stille inn.

I appen holder du oversikt over hvor det skjer en hendelse, hvilken type detektor som er i alarm (vann, varme, røyk, innbruddssensorer), konkret hvilken detektor som er i alarm, og tidspunkt for dato og hendelse. I loggen finner du også de siste 100 hendelsene.

Cavius Online Alarm Hub kan settes opp mot Google Assistant for full integrering i et smarthus-system.

Spesifikasjoner

  • Kompatibel med Google Assistant
  • Følger med: USB strømforsyning, festemateriell

Tekniske spesifikasjoner

  • Kompatibel med: iOS 8.0 eller nyere, Android 4.0.3 eller nyere
  • Driftstemperatur: 0° til +55°C
  • Frekvens: 868 MHz / Klasse I
  • Standarder: RED Directive. EN60065, ROHS, REACH
  • Mål (B x L x T): 55 x 55 x 15 mm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg