1/4

EBECO CONNECT WIFI

EAN7330778816040
Varekode026647

Den annonserte prisen gjelder

kr 490
Antall
50+ stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
EBECO CONNECT WIFI
p026647
v026647

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Ebeco ebeco connect wifi for termostat EB-Therm 500.

EB-Connect WiFi spiller en viktig rolle i konseptet WiFi READY. Ved hjelp av tilbehøret kan gulvvarmen enkelt styres med appen Ebeco Connect eller via åpent API. Når termostaten EB-Therm 500 kompletteres med wifi-modulen EB-Connect WiFi, åpnes nye muligheter for effektiv styring av gulvvarmesystemet. Ved hjelp av Ebeco Connect får du tilgang til alle termostatens funksjoner og kan også på en enkel måte få et overblikk over all installert gulvvarme, uansett hvor du befinner deg. Hvis du legger inn informasjon om energipris, kan du også få en oversikt over oppvarmingskostnadene.

WIFI READY:

Naturligvis byr appen på flere spennende funksjoner. Gulvvarmetermostaten EB-Therm 500 har en ukekalender der man stiller inn hvordan man vil at gulvvarmen skal være på eller av de forskjellige ukedagene. Appen Ebeco Connect tilbyr i stedet en årskalender som gjør at du kan lage et overordnet skjema for hele året, slik at alle termostatene på eiendommen styres på samme måte.

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG