1/3

NORDLUX SMART SENSOR HVIT

EAN5701581465589
Varekode028868
Lys- og bevegelsessensorTrådløs - fleksibel monteringJusterbart veggfeste
kr 349
Antall
3 stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
NORDLUX SMART SENSOR HVIT
p028868
v028868

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Lys- og bevegelsessensorTrådløs - fleksibel monteringJusterbart veggfesteIdeell både ute og inne400 dagers batterilevetid

Smart Sensor er en trådløs batteridrevet lux- og bevegelsessensor med frie monteringsmuligheter, siden det ikke kreves noen kabler til sensoren. Smart-sensoren kan kobles til hvilken som helst av Nordlux Smart Light-pærene og -armaturene.

Sensoren fungerer via Bluetooth og er koblet til Nordlux Smart Light-appen, der du enkelt regulerer bevegelses- og mørkhetssensoren. Monter sensoren direkte på veggen eller med den medfølgende braketten for å bestemme retningen på sensoren. Smart-sensoren er IP-sikker og det gjør den ideell både utendørs og på badet, og den har en batterilevetid på 400 dager.


Enda smartere?
Med Nordlux Smart Fjernkontroll får du muligheten til å styre belysningen i hverdagen uten å måtte finne frem appen.

Sensoren brukes sammen med Nordlux Smart Bridge. Smartbroen lar deg lage programmer, koble til taleassistenter og mye annet smart! I kombinasjon med Nordlux Smart Sensor kan du justere programmene dine etter lysforhold og bevegelse i tillegg til smartbroens andre finesser

Tekniske spesifikasjoner:

  • Farge: Hvit
  • IP 54
  • Batteri: 3xAA (ikke inkludert)
  • Justerbar veggbrakett inkludert
  • Lengde: 76 mm
  • Bredde: 76mm
  • Fremspring: 45 mm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG

COVID-19-oppdateringer finner du her!