Kan disse være av interesse?

AC-CLEANER VARMEPUMPERENS

EAN7090001821301
Varekode031348
RengjørerFjerner vond luktEtterlater ingen lukt

Denne varmepumperensen både rengjører, desinfiserer og fjerner vond lukt. Den fjerner mugg og sopp, og etterlater ingen lukt.

169

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 26.04.23

Klikk & Hent

Finnes i 18 butikker
AC-CLEANER VARMEPUMPERENS
p031348
v031348

Detaljer

Denne varmepumperensen både rengjører, desinfiserer og fjerner vond lukt. Den fjerner mugg og sopp, og etterlater ingen lukt.

Legg en absorberende klut under varmepumpen for å unngå drypping. Spray på og la virke i 2 minutter, og tørk deretter av med en myk klut. For å rengjøre displayet sprayer man direkte på kluten og tørker av. Spray inne i varme- og kjøleribber, og tørk av synlig væske. AC-Cleaner som sprayes inn i kjøleribbene vil fordampe vekk av seg selv. Vent 1 time før varmepumpen startes opp igjen.

Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk. Produktet bør ikke brukes til andre formål enn de bruksområder det er beregnet for

Spesifikasjoner

  • Etterlater ingen lukt
Visste du at det ikke er lov å montere varmepumpen selv? Når du kjøper en varmepumpe hos Megaflis er du forpliktet til å benytte seg av vårt installasjonssystem, FIMO, med profesjonelle og sertifiserte installatører. Hos Megaflis blir du ivaretatt! Se mer informasjon under fanen «dokumenter», eller kontakt vår kundeservice.
Leverandørens varenummer130-mud
Vekt pr. stk / m2 (i kg)0.56
Volum1.373 (dm3 per salgsforpakning)
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg