FLEXIT BADEROMSVIFTE SILENT ECO 100 M/BEVEGELSESSENSOR OG TIMER

EAN7023674000674
Varekode004452
kr 1 299
Antall
1 stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
FLEXIT BADEROMSVIFTE SILENT ECO 100 M/BEVEGELSESSENSOR OG TIMER
p004452
v004452

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Med bevegelsessensor og timer. Viften starter av bevegelser i en avstand på 1 til 4 meter innenfor sensorens overvåkingsvinkel på 100°. Timer styrer ettergangstiden når bevegelser opphører, og kan justeres mellom 2-30 min. Lydsvak avtrekksvifte med lavt energiforbruk og god kapasitet.

Silent Eco-serienGod kapasitet i kombinasjon med lavt lydnivå gir god komfort.Diskret design som passer de fleste miljøer.Integrert tilbakeslagsspjeld som hindrer kald luft å trenge inn når viften ikke er i bruk.Viftehus og vifte laget i solid UV-stabillisert plast.Aerodynamsk profil, et spesiellt konstruert utløp og vibrasjonsdempet motor gir lav lyd og god kapasitet.Motor med kulelager for lang levetid.Høy tetthetsklassifisering.Dobbeltisolert.Tekniske dataViftehastighet, max turtall:2165 o/minLydnivå:25 dBDiameter:100 mmEffekt:7,5 WMaks trykkfall:41 PaUtsparingsmål:110 mmKapasitet:80 m³/hSpenning:220-240/50 HzTetthetsklasse:35

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer400067
Vekt (i kg)0.64
Volum5.72

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.