Mikrosement

Med mikrosement kan du enkelt fornye ethvert rom! Det kan brukes på nesten alle overflater, og er perfekt til en rask og rimeligere oppussing av for eksempel baderommet. 

Bli inspirert av mikrosement

Ønsker du å friske opp badet? En trist og kjedelig vegg? Eller kanskje du har lyst på ny peis og ønsker å dekke den med en betongaktig struktur? Da er mikrosement noe for deg! Mikrosement er allsidig og kan brukes nesten overalt, til og med på gulv med varmekabler, og gir en skjøtefri overflate.

Med mikrosement kan du trygt og enkelt gjøre jobben selv. Mikrosementen fra NewDesign er laget av blant annet marmorgranulat, hvilket gjør at den nesten ikke støver når den pusses, i motsetning til lignende produkter som ofte er laget med sement. I tillegg til å støve mindre er marmorgranulat mer miljøvennlig da det er et overskuddsmateriale fra de kutter ut store marmorklosser som brukes til andre ting, som benkeplater, bygningsstein, interiør og skulpturer.

Guide til mikrosement

Mikrosement er en rask, enkel og rimelig måte å forvandle et gammelt og kjedelig rom til et nytt og moderne et. Siden den totale tykkelsen kun er 2-3 mm gir det mange fordeler ved renovering, blant annet at det kan brukes over alt, spesielt der hvor det ikke er plass til andre typer belegg.

Da den er vannbasert er den enkel i bruk og kan enkelt vaskes bort om du søler noe, så lenge den er våt. Når mikrosementen er ferdiglagt har du en slitesterk overflate som er enkel å vedlikeholde.

Se alle fargene du kan få mikrosement i!

NB! fargen kan se anerledes ut på skjerm.  Vi blander kun mikrosement i våre fysiske butikker per nå, så besøk din nærmeste Megaflis-butikk for å få blandet mikrosementen i den fargen du ønsker.

Lurer du på noe mer om mikrosement? 

Her finner du blant annet veiledninger, vedlikeholdsråd og mengdekalkulator.