REKLAMASJONER


Reklamasjoner

Det er 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett på alle produkter fra oss, såfremt de er forskriftsmessig installert av autorisert installatør. Produkter som ikke krever installasjon av autorisert installatør, er det naturligvis også 2 års garanti på. Dette gjelder med mindre noe annet er spesifisert i beskrivelsen på hver enkelt produktside. Du kan reklamere på alle produkter som har en produktfeil. Dersom det har oppstått en skade eller feil som følge av feil bruk eller montering, vil reklamasjonen kunne bli avvist.

Kjøpt på netthandel:

Ta kontakt med vårt kundesenter pr. e-post kundeservice@megaflis.no. Fortell der hvilket produkt det gjelder og beskriv feilen du opplever. Legg gjerne ved bilde eller video dersom dette kan beskrive feilen. Vi vil behandle din sak og finne en løsning sammen med leverandøren.

Kjøpt i butikk:

Har du handlet produktet i en av våre butikker så henvender du deg direkte til den gjeldende butikken. Du sender en e-post med bilder og beskrivelse av feil direkte til den aktuelle butikken (feks billingstad@megaflis.no). Finn kontaktinformasjon til din butikk her.