Skap drømmegarderoben med Lind Sky skyvedører

Med måltilpassede skyvedører fra Lind Sky kan du selv designe den skyvedørsgarderoben du vil ha. Hva med skyvedører i en delikat eikefarge, eller moderne matt sort? Du kan velge mellom en rekke farger, speil, sidevegger og tilleggsprodukter. Besøk en av våre butikker for å bestille dine måltilpassede skyvedører.

 

OBS! Det er ikke retur-, bytte- eller angrerett på måltilpassede produkter. Når du angir bredden, må dette være den totale bredden på garderoben, inkludert eventuelle sidevegger. Tilsvarende gjelder for høyden – den må reflektere den totale høyden på avstand mellom gulv og tak. Etter at bestillingen er gjennomført, vil det ikke være mulig å gjøre endringer på disse målene.

Tegn din skyvedørsløsning

Bruk vårt tegneprogram (ikke tilgjengelig for mobil enda) for å tegne og bestille din skyvedørsløsning. Prisen vil avhenge av mål og designvalg.
Forventet leveringstid 2-3 uker.

Litt om skyvedørene


Fronter
Skyvedørsfrontene er laget av folierte sponplater, og kommer i ti forskjellige farger. Du kan også velge skyvedørsfronter med speil, som da kommer med sikkerhetsfolie. NB! Bakplaten på frontene kommer i en tilfeldig farge.

Profiler
Når du har bestemt deg for hvordan frontene skal se ut, er det på tide å finne ut hvilke profiler du vil ha. Profilene er laget av aluminium, og kommer i fargene sort, hvit og aluminium.

Sidevegger
Dersom du trenger sidevegger kan du legge til dette også. Sideveggene er 19 mm tykke, og det finnes åtte forskjellige farger. Hvilken farge du kan velge avhenger av størrelsen. Sideveggene kan ikke måltilpasses, og kommer i følgende størrelser:

  • 68 x 254 cm - alle farger
  • 80 x 254 cm - kun sort og hvit sidevegg
  • 120 x 254 cm - kun sort og hvit sidevegg
  • 68 x 300 cm - kun sort og hvit sidevegg

Trinser/hjul 
De medfølgende trinsene og hjulene har livstidsgaranti.

Tilleggsprodukter
I tillegg til fronter, profiler og sidevegger finnes det også fire tilleggsprodukter. Disse produktene vil øke levetiden og forbedre bruken av skyvedørene.

Skyvedørsfronter

Sidevegger

Tilleggsprodukter

Posisjonsstopper

Forhindrer uønsket åpning av dørene om gulvet er skjevt

Børstedempere

Forhindrer slag-lyd når dørene lukkes inntil veggen

Soft close

Mekanisme som lukker døren sakte inn mot veggen

Dobbeltsidig tape

For å feste bunnskinne

På jakt etter en ferdig løsning?

I vår nettbutikk finner du også skyvedørssystemet Lind Budget. Dette er en ferdig løsning som er enkel å montere, med høydejusterbare dører og mulighet for en rekke tilbehør.