EBECO EB-THERM 500 TERMOSTAT

EAN7330778816033
Varekode026646
Spar energi med EB-Therm 500Termostat klargjort for wifi

Den annonserte prisen gjelder

kr 1 290
Antall
10+ stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
EBECO EB-THERM 500 TERMOSTAT
p026646
v026646

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Spar energi med EB-Therm 500Termostat klargjort for wifi

EB-Therm 500 er en helt ny termostat, klargjort for wifi. Termostaten inngår i Cable Kit 500 og gir deg som installatør en unik mulighet til å tilby fleksible løsninger til kundene. Med vårt nye wifi-konsept gir vi deg nemlig friheten til å velge. En termostat – flere muligheter. Med og uten wifi. Vårt navn for det er WiFi READY.

WIFI READY:

Konseptet WiFi READY gjør at du som installatør kan tilby kundene en komplett og svært fleksibel gulvvarmeløsning der valgfrihet står i fokus. Konseptet er enkelt: Gulvvarmetermostaten EB-Therm 500 er en helt vanlig termostat, klargjort for wifi. Sammen med tilbehøret EB-Connect WiFi kan gulvvarmen styres med appen Ebeco Connect. I og med at EB-Therm 500 har et åpent API, er det også mulig å la anlegget inngå i et smarthjem. Termostaten inngår i nye Cable Kit 500.

Spar energi:

Energispareprogrammene i EB-Therm 500 er justerbare, og både tider og temperaturer kan stilles inn individuelt. Termostaten blir på denne måten mangesidig og tilpasningsbar til mange forskjellige miljøer og forhold. EB-Therm 500 hjelper deg å spare energi, slik at du kan få varme, fine gulv der du trenger det, når du trenger det. EB-Therm 500 har en ukekalender, noe som gjør at du kan sette opp skjemaer for hvordan gulvvarmen skal være av- eller påslått. Det er enkelt å ha kontroll på energiforbruket med denne termostaten! Termostaten viser energiforbruket per år, måned, uke eller dag på en oversiktlig måte.

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer8581603
Vekt (i kg)0.25
Volum0.828

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

ANBEFALT TIL DEG

COVID-19-oppdateringer finner du her!