Kan disse være av interesse?

Outlet

CABLE BOARD ISOLASJONSPLATE 20X600X1200 3,6M² 5-PAKK

EAN7330778601806
Varekode003350

Energieffektiv isolasjonsplate for til bruk sammen med Cable Kit eller Cable Flex.

Den annonserte prisen gjelder så langt lageret rekker, eller:
599Spar 400 Før 999

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 4 butikker
CABLE BOARD ISOLASJONSPLATE 20X600X1200 3,6M² 5-PAKK
p003350
v003350

Detaljer

Energieffektiv isolasjonsplate for til bruk sammen med Cable Kit eller Cable Flex.

Spesialdesignet isoleringsplate for Cable Kit. Kombinasjonen gir ett lettinstallert gulvvarmesystem for naturstein- og flisegulv.

Energibesparing opp till 35 % Platens spesielle struktur reflekterer varmen oppover på ett meget effektivt sett. Jamført med et referansesystem uten isolering blir energiforbrukningen opp til 35 % lavere. Ingen varme går til spille ned eller til sidene og gulvvarmesystemet vames raskt. Gulvtemperaturen økes til 5-7°C på en time. Takket være hurtigheten er det enkelt å regulere gulvvarmen med en termostat med energispareprogram. Ekstrudert polystyren gjør platen lett, slitesterk og vannavstøtende. Dessuten slipper hullene i platen gjennom fukt. Du behøver ikke uroe deg for fuktvandring eller andre fuktskader.

Plug-and-play

Platen er kun 20 mm tykk og har ferdige spor til å legge varmekabelen i. Det gjør att kabelen installeres med én konstant cc- avstand som gir garantert jevn varme. Ettersom avstanden ikke behøver måles blir systemet en rask plug-and-play-løsning. Avstanden mellom sporene er 10 cm og effekten blir ca 110 W/m². Ebeco Cable Board installeres med få arbeidsmoment. Platen festes direkte mot gulvet med Mega Superfix eller annet egnet flislim. Kabelen legges i sporet og festes med teip. Så fylles sporene med flislim.

For alle gulvkonstruksjoner

På betongunderlag kan den anvendes både i våtrom og tørre flater. På treunderlag får den kun brukes på tørre flater. Cable Board festes direkte på betonggulvet med flislim. Kabelen legges i de ferdige sporene og festes med tape. Sporene fylles deretter igjen med flytlim. Så kan man fortsette å legge flislim og fliser. Ebeco Cable Board er 20 mm og har derfor en lav byggehøyde. Avstanden mellom sporene er 10 cm, og effekten blir ca. 110 W/m². Normalt brukes flislimet til fylling av spor. Hvis flisene er mindre enn 20 x 20 cm, kreves et sparkelsjikt mellom Cable Board og flisene. Da brukes kun Thermomasse til fylling og ytterligere avretting av gulv.

*Godkjent av Statens Testsenter (Sverige).

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer8960180
Vekt pr. stk / m2 (i kg)1.9
Volum72 (dm3 per salgsforpakning)
Antall pr. pall16

Anbefalt til deg