Kan disse være av interesse?

Outlet

EBECO MULTIFLEX 20 VARMEKABEL 10 M 200 W

EAN7330778607006
Varekode003460

Multiflex varmekabel til nedstøpning i betong, passer utmerket under eks. fliser og skifer ute eller inne.

Den annonserte prisen gjelder så langt lageret rekker, eller:
239Spar 160Før 399

Nettlager - Utgått

Varen er utgått i vår netthandel

Klikk & Hent

Finnes i 7 butikker
EBECO MULTIFLEX 20 VARMEKABEL 10 M 200 W
p003460
v003460

Detaljer

Multiflex varmekabel til nedstøpning i betong, passer utmerket under eks. fliser og skifer ute eller inne.

Legges inn samtidig som du støper betonggulv. Forlenger bruken av uterommet, den kan både støpes og sparkles inn i gulvet.Varmekabelen er serieresistiv med tilbakeleder og utviklet for å takle de tøffeste krav til gulvvarme. Kabelen er isolert med teflon og har ekstra høy temperaturmotstandighet noe som gir svært lang levetid.Kabelen støpes inn i 50 mm betong. I uterom kan den også sparkles inn under sparkellag på minst 10 mm. Gir komfortabel varme i uterommet, ikke totaloppvarmning.
Installasjon
Effekt for gulvvarme innendørs er 70-100W/m2 , C-C avstand er ca. 20-25 cm. Effekt for gulvvarme utendørs er 130-160W/m2, C-C avstand er ca.12-15 cm.Teknisk informasjonUnderlag: Betong, støpingGulvmateriale: Fliser, naturstein, tre, laminatRomtype: Våtrum, tørre rom, uteromMulig intallert effekt: 75-160 W/m²Kabeldiameter: ca 7 mmMinste bøyingsradie: 30 mmkaldkabellengde: 2,5 mKabeltype: 2-leder med skjermingTilkoplingsspenning: 230 VLaveste innstallasjonstemp: Kabel: -5°CGodkjenning: CEEksterne lenker:Mer informasjon og teknisk dokumentasjon

Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg