Kan disse være av interesse?

1/2

PROVIDA GLOBAL PVG PANELOVN TIL VEGG/TAK 750W HVIT

EAN7090048690311
Varekode040288
God varmeBra inneklimaFleksibel monteringsløsning

Denne panelovnen fra Provida kan monteres enten på vegg eller i tak. Den er en lukket panelovn, som betyr at den skaper en god og lun varme uten tørr luft.

5 489

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 19.02.23

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
PROVIDA GLOBAL PVG PANELOVN TIL VEGG/TAK 750W HVIT
p040288
v040288

Detaljer

Denne panelovnen fra Provida kan monteres enten på vegg eller i tak. Den er en lukket panelovn, som betyr at den skaper en god og lun varme uten tørr luft.

En lukket panelovn brenner ikke støv, og skaper ikke svevestøv og tørr luft. Den er derfor mer astma- og allergivennlig. Den er i tillegg mer energieffektiv enn en tradisjonell panelovn.

Panelovnen har en Karbon Nicr-teknologi, som skaper en jevn temperatur over hele flaten. Den er ekstra isolert, slik at man får en meget lav temperatur på baksiden. Den er godkjent for bruk i våtrom/bad. Panelovnen kommer med en påmontert 1,9 meter lang ledning med støpsel, og brakett for montering.

Panelovnen kommer uten integrert termostatløsning. Den kan kobles på alle termostatløsninger, alt fra plug-in termostat til smarthusløsninger.

Spesifikasjoner

  • CE og TuV-godkjent
  • Følger med: brakett for montering

Tekniske spesifikasjoner

  • Farge: hvit
  • Effekt: 750 W
  • IP grad: IP44
  • Vekt: 11 kg
  • Ledning: 1,9 m
  • Mål: 115 x 60 x 3 cm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummerPV G 750W WHT
Vekt (i kg)12.2
Volum70.2 (dm3 per salgsforpakning)
Antall pr. pall20
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg