1/7

GROHE SENSE GUARD SMART VANNSTOPPER

EAN4005176412042
Varekode018516
Sintef-godkjentMåler vannforbrukBegrenser vannskader
kr 4 093
Antall
50+ stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
GROHE SENSE GUARD SMART VANNSTOPPER
p018516
v018516

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Sintef-godkjentMåler vannforbrukBegrenser vannskader
Grohe Sense Guard Vannstopper oppdager rørbrudd, mikrolekkasjer, frost og uvanlig vannstrøm. Den kan da stoppe vanntilførselen umiddelbart for å unngå store vannskader.

Vannstopperen måler gjennomstrømning, vanntrykk, systemtemperatur og vannforbruk, så det er enklere for deg å ha kontroll. Den gir deg også mulighet til automatisk, manuell eller ekstern avstenging av vann.

Du kan motta varsler og tilpasse innstillinger via Grohe Sense App, og vannstopperen gir statusindikasjon via LED-lys, alarm og pushvarsler.

Installeres horisontalt eller vertikalt rett ved vannmåleren.

Spesifikasjoner

  • For én husstand
  • Produsert i Tyskland
  • Sintef-godkjent
  • Kun til innstallering på kaldtvannsrør
  • Følger med: R3 / 4 " monteringsmutter, uttrekkbar strømkabel 0,7 m, plugg type C

Tekniske spesifikasjoner

  • For trådløst LAN, strømforsyning 230 V
  • Lydklasse 1 etter DIN 4109
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummer22500LN0
Vekt (i kg)2.135
Volum (i dm3)8.208

Omtaler

Spørsmål og svar

Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

100% fornøyd eller pengene tilbake

Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

ANBEFALT TIL DEG