Kan disse være av interesse?

1/2

FLEXIT OVERTRYKKSVENTIL 160

EAN7023671162825
Varekode020816
kr 1 089
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
1 stk på nettlager
FLEXIT OVERTRYKKSVENTIL 160
p020816
v020816

Tilbehør til dette produktet

Overtrykksventil i stål for innervegg

Overtrykksventil i stål for innervegg. Består av to lydfellebafler, som er montert på hver sin side av veggen og er forbundet ved hjelp av den medfølgende perforerte veggmuffen, noe som sikrer meget god støyreduksjon.

 • Diskret design.
 • Kan monteres i veggtykkelser fra 90 til 170 mm.
 • Lyddempet luftgjennomstrømning, ventilasjon gjennom vegg.
 • Erstatter spalte i dør.
 • Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
  Leverandørens varenummer116282
  Vekt (i kg)1.46
  Volum (i dm3)26.1
  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  ANBEFALT TIL DEG

  Bestill julegavene senest 14.12. for å være sikker på at de kommer frem til jul (gjelder kun dersom varen/e er på lager)