Kan disse være av interesse?

FLEXIT TALLERKENVENTIL Ø100 4-KANTRAMME FOR KANAL

EAN7023670020508
Varekode004601
kr 109
Antall
2 stk på nettlager
Klikk & hent!
Alle butikker med varen på lager tilbyr gratis "Klikk & hent". Reserver på nett - betal i butikk
FLEXIT TALLERKENVENTIL Ø100 4-KANTRAMME FOR KANAL
p004601
v004601

Tilbehør til dette produktet

Detaljer

Tallerkenventil Ø100 der brukes primært som avtrekksventiler for naturlig ventilasjon. Ventilkarmen er dyp, slik at kanalen/slangen kan stikkes innvendig i karmen mot krysset i ventilrammen.

Tallerkenventil, firkantet ramme og rund karmBrukes primært som avtrekksventiler for naturlig ventilasjon.Ventilkarmen er dyp, slik at kanalen/slangen kan stikkes innvendig i karmen, mot krysset i ventilrammen.Dette innebærer at kondens fra kanalen/slangen renner ut i ventilåpningen, og forhindrer at kledningen sveller og malingen flasser av.Kan brukes både i vegg og i tak.Tekniske spesifikasjoner:

 • Materiale:Slagfast polystyren
 • Diameter:Ø100 mm
 • Farge:Hvit
 • Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
  Leverandørens varenummer02050
  Vekt (i kg)0.13
  Volum (i dm3)0.98

  Omtaler

  Spørsmål og svar

  Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
  Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

  ANBEFALT TIL DEG