Kan disse være av interesse?

1/3

MITSUBISHI ELECTRIC LOSSNAY VL-50 MINIVENTILASJON HVIT

EAN4902901803680
Varekode038519
Lavt lydnivåSunt inneklimaEnkel installasjon

Lossnay miniventilasjon fra Mitsubishi Electric sørger for sunt og godt inneklima med filtrert luft utenfra, uten trekk og forurensning.

4 821

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 03.06.24

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
MITSUBISHI ELECTRIC LOSSNAY VL-50 MINIVENTILASJON HVIT
p038519
v038519

Detaljer

Lossnay miniventilasjon fra Mitsubishi Electric sørger for sunt og godt inneklima med filtrert luft utenfra, uten trekk og forurensning.

Ventilasjonsenheten bytter ut luften i et rom tilsvarende 20 m² i løpet av én time, ved høy viftehastighet. Filtrene fjerner støv, smuss og forurensing fra uteluften før det slippes inn i boligen.

For informasjon om viftehastigheter, EL-tilkobling og andre tekniske spesifikasjoner, se dokumenter.

Spesifikasjoner

  • Lavt lydnivå
  • Kan monteres både vertikalt og horisontalt
  • Kan monteres i eksisterende ventilasjonsluke

Tekniske spesifikasjoner

  • Ventilasjonstype: Balansert
  • Strøm (V): 230
  • Vekt (kg): 6,2
  • Dimensjoner (HxBxD): 245x522x168 mm
  • Dimensjon rørstuss: Ø114 mm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg