1/3

GROHE EUROCUBE JOY 2-HULLS VEGGHENGT SERVANTBATTERI

EAN4005176342196
Varekode025287
kr 2 299
Kun tilgjengelig på nett.
Antall
1 stk på nettlager
GROHE EUROCUBE JOY 2-HULLS VEGGHENGT SERVANTBATTERI
p025287
v025287

Detaljer

GROHE Eurocube Joy servantbatteri – veggmontert, to hull og lang tut

Rene linjer basert på den klassiske kuben. Moderne teknologi. Hva mer kan du ønske deg fra en servantkran? Det stilrene og minimalistiske tohulls servantbatteriet GROHE Eurocube Joy er det perfekte valget for deg som ønsker et stilrent og moderne baderom eller garderobe. Denne stilrene modellen er også full av moderne teknologi. Flere lag med ren StarLight kromfinish sørger for at overflaten beholder glansen i mange år. GROHE AquaGuide variabel tut lar deg rette strålen dit du vil ha den basert på servantens dybde og utforming. Installeres med vår skjulte kropp (23429000). Denne elegante kranen passer perfekt sammen med andre produkter fra kolleksjonen, slik at du kan skape et enhetlig og sømløst baderom.

Dine produktfordeler:

  Vann- og avløpsinstallasjoner må installeres av rørlegger.
  Leverandørens varenummer19998000
  Vekt (i kg)2.07
  Volum7.956

  Omtaler

  100% fornøyd eller pengene tilbake

  Vi utvider nå vår “Tilfredshet eller pengene tilbake” kampanje til å dekke ALLE synlige GROHE Produkter - GROHE armaturer, dusjer og veggmonterte termostater. Med tilfredshetsgarantien får du: - 30 dagers tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake. - Mulighet for å prøve GROHE produkter i ditt eget baderom. - Fri returnering av produktet til GROHE, hvis du, mot formodning, ikke er tilfreds med det

  EcoJoy®

  Spar verdifulle ressurser, og nyt 100 % vannkomfort.

  SpeedClean

  SpeedClean-teknologi – enkel, rask og ren

  StarLight®

  Slitesterke overflater, fra elegant matt til diamantblank.

  EcoJoy®

  Alle GROHE EcoJoy®-produkter designes for å spare vann og strøm slik at du tar vare på miljøet. Disse produktene har vannsparingsteknologi som sørger for en perfekt og kompromissløs vannopplevelse. Redusert vannforbruk og strømforbruk går hånd i hånd med praktisk og attraktiv design. Mindre vann. Perfekt vannmengde.

  ANBEFALT TIL DEG