Kan disse være av interesse?

VILLEROY & BOCH MY VIEW ONE SPEILSKAP MED LYS 100 X 75 CM

EAN4051202542597
Varekode030677
LED-lysSmart oppbevaringSpeil på innsiden av skapdører

Dette speilskapet fra Villeroy & Boch har LED-lys, doble skapdører og et smart system for oppbevaring av baderomsartikler.

9 375

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 15.02.23

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
VILLEROY & BOCH MY VIEW ONE SPEILSKAP MED LYS 100 X 75 CM
p030677
v030677

Detaljer

Dette speilskapet fra Villeroy & Boch har LED-lys, doble skapdører og et smart system for oppbevaring av baderomsartikler.

Hele speilskapet er dekt i speil, også innsiden av dørene, og det er et mindre forstørrelsesspeil på innsiden av den ene døren. På toppen av skapet er det en LED-lysstripe som gir god belysning.

Skapet har et smart system for oppbevaring som består av to glasshyller, et oppbevaringsfat/hylle, en magnetstripe for enkel oppheng av for eksempel pinsett og neglesaks, og stikkontakt.

Spesifikasjoner

  • LED-lys
  • Festesett inkludert
  • 1 x LED / 11 W

Tekniske spesifikasjoner

  • Mål (BxHxD): 1007 x 810 x 224 mm
  • Vekt: 24,3 kg
  • Kelvin: 4200 K
  • Energimerking: A - A++
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummerA4401000
Vekt (i kg)26.39
Volum245.856 (dm3 per salgsforpakning)
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg