Kan disse være av interesse?

VILLEROY & BOCH MY VIEW ONE SPEILSKAP MED LYS 60 X 75 CM

EAN4051202542566
Varekode030675
LED-lysSmart oppbevaringSpeil på innsiden av skapdører

Dette speilskapet fra Villeroy & Boch har LED-lys, doble skapdører og et smart system for oppbevaring av baderomsartikler.

7 670

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 03.04.23

Klikk & Hent

Kun tilgjengelig på nett.
VILLEROY & BOCH MY VIEW ONE SPEILSKAP MED LYS 60 X 75 CM
p030675
v030675

Detaljer

Dette speilskapet fra Villeroy & Boch har LED-lys, doble skapdører og et smart system for oppbevaring av baderomsartikler.

Hele speilskapet er dekt i speil, også innsiden av dørene, og det er et mindre forstørrelsesspeil på innsiden av den ene døren. På toppen av skapet er det en LED-lysstripe som gir god belysning.

Skapet har et smart system for oppbevaring som består av to glasshyller, et oppbevaringsfat/hylle, en magnetstripe for enkel oppheng av for eksempel pinsett og neglesaks, og stikkontakt.

Spesifikasjoner

  • LED-lys
  • Festesett inkludert
  • 1 x LED / 11 W

Tekniske spesifikasjoner

  • Mål (BxHxD): 607 x 810 x 224 mm
  • Vekt: 14,5 kg
  • Kelvin: 4200 K
  • Energimerking: A - A++
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter MegaFlis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Leverandørens varenummerA4396000
Vekt pr. stk / m2 (i kg)16.8
Volum137.472 (dm3 per salgsforpakning)
Spørsmålet og svaret vil bli vist her etter at det er besvart.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg