Kan disse være av interesse?

1/3

NEXA FOTOCELLE LBST-604 UTENDØRS

EAN7330545143324
Varekode040522
TrådløsTimer

Denne trådløse fotocellen fra Nexa slår av og på belysningen ved skumring og morgengry, eller etter valgt tidsintervall. Den kan brukes både inne og ute.

196

Nettlager - Bestillingsvare

Est. på lager 28.07.24

Klikk & Hent

Finnes i 22 butikker
NEXA FOTOCELLE LBST-604 UTENDØRS
p040522
v040522

Detaljer

Denne trådløse fotocellen fra Nexa slår av og på belysningen ved skumring og morgengry, eller etter valgt tidsintervall. Den kan brukes både inne og ute.

Fotocellen kan settes på et bord eller monteres på vegg. Den fungerer sammen med andre mottakere i System Nexa, men er ikke egnet for bruk sammen med dimmermottakere.

Batteri kjøpes separat.

Spesifikasjoner

  • Timer

Tekniske spesifikasjoner

  • Batteri: 2 x AAA (følger ikke med)
  • Frekvens: System Nexa (433,92 MHz)
  • Rekkevidde: opptil 30 m
  • Driftstemperatur: -20 til +40°C
  • IP-klassifisering: IP56, vanntett
  • Timer: 2/3/4/5/6/7 eller 8 timer
  • Mål (B x H x D): 60 x 80 x 20 mm
Forskrift om elektrisk utstyr § 21 forplikter Megaflis som tilbyder av elektrisk installasjonsmateriell til å opplyse om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Her kan du lese mer om hva du har lov til å gjøre selv av elektrisk arbeid: https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/ Alle elektroniske og elektriske produkter (EE-avfall) skal sorteres og kastes som EE-avfall når det ikke lenger brukes. Du kan også returnere dette gratis hos oss eller hos alle andre tilbydere av elektroniske og elektriske produkter.
Ingen spørsmål enda. Bli den første til å stille et spørsmål til dette produktet.

Anbefalt til deg